onsdag 20. april 2016

Skjenk eik heltre

Danske produceret skjenk heltre eik eller bøk med skuffer og dører. Det er meget god plass i skapene til servicer- glass mv og bestikk i skuffene. Kan også plasseres på et stort kjøkken.


Lynne-serien er møbler laget av ekte håndarbeid fra Danmark. Serien består av spisestuebor stoler, skjenk og buffeskap i heltre eik eller bøk i flere . Mangler du en flott skjenk i massiv eik ?

Kom inn og se vårt store utvalg av kvalitets skjenker i eik til gode priser. Levering på døren i hele Norge! Serien er dansk arkitekttegnet og består av solide og vakre spisebord i massivt heltre villeik samt vitrineskap og tre ulike skjenker designet for moderne hjem.


Fraktkostnad beregnes når du har lagt inn din adresse) dagers åpent kjøp . Se mer produktinformasjon. Produktbeskrivelse: STONE 5skjenk 200xH 8 C2gråbrun, oljet eik heltre , soft cracks (SC), industristål (A), flatt håndtak (F) . Hvitoljet eikefinér med ben i heltre eik. Flott skjenk i heltre eik.


L: 1x D: x H: cm.

Maake 2-dørs skjenk er robust, ekte og solid. Denne er en bestillingsvare: - ukers leveringstid. Materialet er heltre eik eller . En solid og vakker skjenk i heltre og topplaten har flotte fyllinger i overflaten.


Hele Ancona serien kan leveres i forskjellige olje- eller beisfarger: – ubehandlet . Bok hylle og skjenk i heltre eik 40mm skal dører på skjenk fler bilder kommer. Det store oppbevaringsrommet med en fast hylle gir god lagringsplass til dine . Delikat og moderne PAPI skjenk med god oppbevaringsplass. Tre er levende, naturlig og ytterst bærekraftig materiale. Skjenken er produsert av heltre eik. Beskrivelse: Heltre sjenk i eik.


Laget i gammel stil med dreide søyler i front. Overflatebehandlet med Livos naturolje. Kan leveres med flere dører, skuffer eller. Stilig Raffles skjenk i eik med håndtak i metall. Skapdelen har skyvedør og.


Tøff kommode , leveres med malt underdel, og 4cm tykk heltre eikeplate på toppen. Besøk oss for å oppleve et stort sortiment av skjenker og skap til lave priser!

Lappviken, Sindvik hvitbeiset eik -mønstret klart glass . Den er så og si ubrukt, da den kun har stått på kjellerstua. Sskjenken fra Andersen Furniture har lekre snekkerdetaljer som gjør at møbelet. Skuffer i MDF lakkert ren hvit.


Velg mellom eik eller furu topplate. Kraftig spisebord i heltre eik. Tilleggsplater kan bestilles 50x100.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg