tirsdag 26. april 2016

Hvor mye vind for å kite

Det avhenger av kroppsvekten din. Morsomst er det når vinden er fra sekundmeter og oppover. Mitt inntrykke er mer stille en vind. Kraften blir i forhold til de arealet som vinden virker på.


Innføring i variasjonen av kiter innlegg 22.

Snowkite til meg, men hvilken? Nybegynner innen kiting innlegg 28. Utstyr for begynneren - Vindsport vindsport.


Bufret Lignende Andre har vært på et vindfritt kurs eller kanskje rett og slett ønsker å orientere seg. Ved kjøp av brukt kite bør du forsikre deg om at kiten har mye depower. Type utstyr du kjøper avhenger av hva du ønsker å bruke det til, hvilket nivå du.


Et skiseil som er mye mindre enn en kite er utrolig greit å ha me for da kan du også seile i kraftig vind på en trygg måte.

Kiting , kitesurfing , vindsurfing, snøkiting, paragliding,. Mangler: mye vind nå vindstyrke yr vind typer vindmåler Folk søker også etter Skiseil eller Kite - Ryggsekk. Hvis du kiter et sted hvor det ofte er mye vind må du ha en mindre kite enn . Dagens kiter og utstyr er utviklet etter utallige timer med prøving og feiling av designere og profesjonelle. Her kan du kite på de fleste vindretninger. Hvor mye vind kommer det til å være der du kiter ? HVA : En kiter blir dratt etter en drage ( kite ). Da jeg skulle teste kiting glimret vinden med sitt fravær, så jeg satte.


Hva er egentlig kiting , og hvordan kommer man i gang med sporten? Fra 5mog oppover er kiten optimalisert for mindre vind men kjappere. Bedre stabilitet i mye vind gir også særdeles gode freestyle egenskaper for de som . En ting: kite er mye bedre rett med vinden enn et skiseil.


Opplevde en dag hvor kvm var som en sint veps, og med litt gjennomslagsføre så . HVA ER KITING OG HVA TRENGER JEG AV UTSTYR? Vanlig fart i kiting er ca 2-ganger vindhastigheten.

Ett sekund tok det, fra vinden tok tak i kiten , løftet meg en halv meter til. Kiting er den nye brettsporten i vinden verden over. Imponerende når vi selv har opplevd hvor vanskelig det faktisk er å kontrollere vinden. Et sted med lite mennesker, mye åpen strand eller landskap og fri vind.


Den typiske kitesesongen på Haugastøl starter som regel i Oktober og varer til slutten av. Hvis veien er stengt er det som regel for mye vind til å kite uansett. FULL FART: Men en kite i passende størrelse kan du få ganske bra fart på ski.


Veldig stor fart om vinden er sterk og kiten er stor.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg