fredag 15. april 2016

Fliser bad 2018

Når vi snakker om et eget bad i dag, betyr det ikke ekstravagante beslag og møbler eller. Fliser i treverk og betong imitasjon vil vi se mye av fremover. Når badet ditt er ferdig, er det flisene som vil gjøre mest inntrykk.


Det er derfor viktig å velge riktig. Bli inspirert, besøk showroom og snakk med .

Se fem trender for badet som vi tipper . Fliser fra Norfloor fås i et bredt utvalg av farger og design. Det ser vi gjennom valgene i små bad. Vi ønsker store fliser , og tåler mye kapp. Vi legger ekstra i kvadratmeteren i dusjsonen. Og ved å velge glass til dusjvegg,.


Tips til deg som skal ha fliser på badet.

Et bad skal du leve med lenge. Modena produkter, Inspirasjon. Alt du må vite når du skal pusse opp badet. Så, hva bør man tenke på før man fikser på badet ? Mørke takbjelker, mørke gulvfliser og brune skap gir dette badet en særegen karakter.


Hvilke baderomstrender vil prege badet fremover? Mørke fliser på gulv og vegg er det noen som vil ha, mens andre ønsker en. Med Bademiljøs budsjettkalkulator kan du estimere hvor mye det koster å pusse opp badet. Se pris på ditt drømmebad her. Vi leverer alt innen flis og baderomsinteriør til privatboliger så vel som større prosjekter i borettslag, næringsbygg og på hoteller.


Forskjellen på et kurant bad og et flott bad vil også bety en prisforskjell for eiendommen din . Planen var å beholde flisene som allerede er på både bad og vaskerom, men siden hele gulvet må rives opp pga dusj rett . I stedet for å pusse opp badet for flere hundretusen kroner, forandret Franciska badet med maling. Rangnes for Bergersen Flis as. Oppussing av bad er en krevende prosess, og det er ikke alt du har lov til å gjøre selv. Det finnes selvfølgelig mange som er nevenyttige og som for eksempel kan legge fliser selv, liste rundt en .

Med en matt overflate passer det godt sammen med rustikke fliser , men fremheves ekstra . Baderomsmøbelet er godt egnet for det moderne bad.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg