torsdag 21. april 2016

Swedol slangetrommel

Med fjærretur, til montering i tak eller på vegg. Kraftig konstruksjon av slagfast polypropylenplast. Slangen rulles tilbake med et lett trekk i slangen. Innkapslet utforming med returfjær.


Handle slangestrommel hos Swedol AB - Størst utvalg med sikre betalingsløsninger.

For hjemmefiksere til proffe. I åpen utforming, med returfjær. Til montering på vegg, i tak eller på gulv. Av rutsfritt stål, åpen utforming med returfjær. Med mm polyuretanslange og hurtigkoblinger.


Trommelen kan vris 360° med bremse og utfellbar sveiv. Rustfri slangetrommel høytrykk vann. Kjøp verktøy hos Swedol AS - Størst utvalg med trygg betaling.

BOSCH har bransjens lengste erfaring med å utvikle og å være den drivende produsenten av presisjonsteknikk og elektrisk teknikk. I dag, nesten 1år etter at . Kjøp hydraulikkoljer hos Swedol - Oppdatert vareutvalg med flere butikker i Norge. COFA AB ble startet for over år siden og har lykkes bli en anerkjent partner innen både detaljhandel og industriell produksjon. Fra ”Cash and Carry” salg av.


Bestill industrislange hos Swedol - Størst utvalg med nøye utvalgt proffutstyr. Fra uttrykket I am pro ble varemerket AmPro til for år siden i USA. Målet var å produsere profesjonelt verktøy til konkurransedyktige priser. Uansett hvilken olje du trenger skal du finne den hos oss. Den skal også være av den beste kvaliteten.


Vi har et bredt utvalg fra kjente OKQog vår eget merke . Når du vil ha verktøy av høy kvalitet er Stanley merket for deg. Etter at de ble slått sammen . Handle løft og last hos Swedol AB - Oppdatert vareutvalg med flere butikker i Norge. Kärcher har på en innovativ måte utviklet.


Gesto - Arbeidsklær for profesjonelle.

Jeg kjøpte den sorte(ikke rustfri), og den fungere helt topp. Swedol AB är marknadsledande inom bygg-, entreprenad-, åkeri- och industrisektorn. Bruk hørselsvern når gjennomsnittlig lydtrykknivå overstiger dB eller når støynivået oppleves som .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg