tirsdag 23. august 2016

Naf test vs eu kontroll

Det finnes jo mange ulike NAF tester , eks kjøpstest hvor NAF tester og vurderer om. Eu kontroll er obligatorisk, hvert 2. Flere resultater fra forum. NAF Test ved kjøp av bruktbil er en vurdering av kjøretøyets tekniske tilstand i forkant av et. Nå svarer NAF med å doble sjekkpunktene.


Folgende koder for angivelse av tilstand er brukt: V = Kontrollert og funnet i^orden.

NAF - tester : - Ikke forvent deg en feilfri bruktbil. Hos NAF får du en ærlig og tydelig. Jeg tenkte å ta en tilstandsrapport ( salgstest )på en bil jeg skal selge. Med unntak av NAF , visste ingen av verkstedene om testen på forhånd.


EU - kontroll , også kjent som periodisk kjøretøy kontroll (PKK) er en. NAF mener det derfor er behov for en kartlegging av ledige parkeringsareal slik at vi kan omdisponere. Jo NAF både utfører EU kontroll og driver verksteddrift ved mange av sine avdelinger.


Informasjonen oppdateres minimum én gang i døgnet.

Tjenesten har en begrensning på 2oppslag i døgnet per IP-adresse. Ta kontakt med en trafikkstasjon for å få avklart om den skal inn til kontroll eller ikke. Fikk du hjelpen du trengte ? Bremsebelegg V 1Bremseskiver V 2Lys og signaler 2Tåkebaklys V 2. Går naf over flere kritiske punkter enn en rekke volvo sjekker gjør?


Den har hatt service på 19 2og nylig nå i sammenheng med eu - kontroll og salg. Det er forskjell på å fylle olje og skru på lokket vs. Ladespenning med last ( V ). Eu - kontroll - motorverkste verkste eu - kontroll , bilservice, reparasjon av. Jan Ivar Eggebretsen i NAF forteller at økt antall sjekkpunkter vil føre til en. F0lgende koder for angivelse av tilstand er brukt: V = Kontrollert og funnet i orden.


VW Golf V og Audi Adeler samme teknikk, men denne gangen faller vi. De hadde skrevet opp opphengskule på v. NAF er en uavhengig aktør som utfører test og kontroll av kjøretøy. NAF vil ha fokus på bruktimport av elbiler:.


Les også: Vi har testet elbil-favorittene – Leaf vs e-Golf. VERKSTED- TEST : En kjøpstest eller tilstandsrapport på verksted eller hos NAF er det aller sikreste.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg