tirsdag 23. august 2016

Høyskap bad hvit høyglans

Camden høyskap hvit høyglans dører. MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser! Lind luxury høyskap dobbel grå.


Bufret Lignende Trenger du ekstra oppbevaringsplass kan et høyskap være løsningen. Et baderomsskap er et praktisk møbel som de fleste ønsker på badet. En del av serien fra Saxe Bad.

Praktiske høyskap tar lite plass og rommer mye. Høyskap med god oppbevaringsplass. Spar plass og få orden i rotet med et bredt sortiment av baderomsskap! Hos oss finner du høyskap i en mengde ulike størrelser, former og designer. Les om vilkårene i garantiheftet.


Du kan flytte hyllene og justere avstanden etter dine behov. S (skuffer) høyskap , grå matt. Speilskap med innebygd LED belysning, over og .

Lekkert og tidløst møbel til ditt bad. Veggskap og høyskap for alle baderom. Mykstengende dør samt integrert håndtak.


Glasshyller med justerbar høyde og . En møbelserie som passer inn på et hvert bad. Med en enkel front, smalt håndtak og servant i tynt porselen er dette en serie man lett kan kombinere med andre . Passer alle våre baderomsmøbler i hvit høyglans eller natur. Mål: Bredde: cmDybde: cmHøyde: 1cmMøblene våre er slitesterke, moderne og tidløse. Hvit høyglans er fortsatt en bestselger i Norge, men lys, hvitbeiset eik er på full fart inn.


Et høyskap tar liten plass på badet , men gir til gjengjeld mye god . Gi ditt nye bad en moderne, tidløs og flott utstråling med baderomsmøbler fra SparMax. Metro hvit høyglans baderomsmøbel. LED-lys og flotte høyskap med frostede glass i . Med COMO – serien gir vi deg muligheten til å bytte design på ditt bad så ofte du. Pine slim 60cm hvit høyglans. Det avbildede settet består av underskap med to.


Byggevarer - bad , garderobe, baderomsmøbler, baderomsplater, benkeplate, blandebatteri, våtromsplate, dusj, Litex.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg