tirsdag 30. august 2016

Termostat med ekstern romføler

H er en digital termostat for montering i standard veggboks. H leveres med ekstern romføler og kan brukes som regulator . Dermed vil solforhold og trekk fra åpne vinduer være avgjørende for temperaturmålingen. Du kan få termostater med innebygd romføler , eller benytte en ekstern.


Microtemp MTCer en alt-i-ett termostat og regulator med stort, bakgrunnsbelyst og lettlest display.

MTCer utstyrt med 2-polet bryter og innebygd timer for . Bufret Microtemp type MTCer en digital termostat for montering i standard veggboks eller direkte på vegg med påveggskappe type MTC-VH. Termostat MTCMicro Matic. Prosjekttermostat Microsafe MTemp 2-polt. Du skal ha en termostat utenfor rommet og en ekstern romføler inne på badet?


Da holder det med en vanlig topoltbryter og du trenger ikke noe . Multireg er en elektronisk termostat med fire funksjoner. Romføleren er tilpasset standard veggboks og utført i Microline-design.

Når du benytter varmekabler med gulvføler eller Heatit ekstern romføler kan du overvåke temperaturen . Heatit Z-Wave er en elektronisk termostat for elektrisk gulvvarme. Heatit Z-TRMZ-Wave er en elektronisk termostat for montering i standard. MICROTEMP DIGITAL TERMOSTAT MED 2-POLET BRYTER. Slik jeg ser det kan jeg kun styre termostaten , og det er ingen status.


I Amodus ( ekstern romføler ), viser displayet faktisk målt temperatur, . En gulvføler el- ler en ekstern romføler må brukes til å måle og styre den ønskede. Romtemperaturen kan justeres oC på termostaten. N-COMFORT TR har (innebygd) romføler og leveres med en ekstern føler . Ekstern romføler kan tilkobles i stedet for den interne føleren. I front på MCDer det i tillegg til . Ved høyere belastning må termostaten styre en kontaktor. R kan benyttes med integrert romføler , med medfølgende ekstern gulvføler . ELKO Super TR norskutviklet og produsert termostat og regulator i samme enhet.


Temperaturvakter for bruk til vifteovner, panelovner og kjøleanlegg, termostater for varmekabler som har i oppgave å beskytte rør og ledninger mot frostskader . Intern føler i termostaten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg