torsdag 18. august 2016

Gjennomgående peis

Rais 2:er ovnen som tilfører hjemmet en ny dimensjon. Vi er Norges største leverandør av peis , vedovner og pipe og skaper nye ideer og trender innen vedfyrt varme - Nordpeis. Mellom stue og kjøkken har jeg lyst på noe lignende dette bildet: Jakten på gjennomgående peis - H-Series-See-Through-29. Vision Line Peis 3ST, gjennomgående.


Med glass på begge langsidene, slik at peisbålet kan betraktes fra to sider, gjerne fra to forskjellige rom. Brunner peiser har et imponerende og spektakulært design, og blir garantert rommets midtpunkt.

Med en Brunner peis får du et møbel som gjør rommet komplett . NY PEIS : Marianne Følkner var først litt skeptisk til den store peisen på. De tegner også en del peiser med gjennomgående innsats – som . RAIS vedovner og innsatser er bygget på skandinavisk kvalitet. Vi produserer til Vest-Europa og USA.


Produksjonen vil være basert i Frederikshavn. Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service. Vi bruker cookies hovedsaklig til å lagre .

Dette er Jøtul - Timeless Norwegian Craft. Varme As kan tilby alt av tjenester og tilleggsprodukter innenfor fagfeltet ildsteder. Som forhandler er vi behjelpelig med en komplett installasjon og sikrer at . Nordpeis Lisboa er en smal peis som tar svært liten gulvplass. Moderne åpen kjøkkenløsning. Smart avdelt mot stue med vegg og gjennomgående peis på bolig i Sveio.


Majorstuen: Gjennomgående 5-roms hjørneleilighet med god standard- Heis- Peis -Balkong. Boligtype: Leilighet, Eierleilighet. Scan DSA har et strømlinjeformet og innovativt design.


Den kan betjenes fra begge sider. Innsynet til flammene er fullkomment. Peisen styrer du via en bryter på veggen eller med en fjernkontroll. HVB leveres også som gjennomgående peis med glass på begge langsidene.


This Pin was discovered by Jeanette Rossebø. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg