tirsdag 9. august 2016

Årets farge 2018 fargerike

Noen farger er blitt hentet frem fra glemselen og nye har kommet til. De fargeglade kan derfor glede seg—dette blir et fargerikt år! Her er fargene du bør kombinere blått med!


Tidligere i høst kåret Nordsjö Heart Wood som sin årets farge. Mens Nordsjö noe tidligere kom med Heart Woo en grårosa nyanse, . Blått er manges favorittfarge, den er luftig og skaper balanse .

Fargen som de fleste nordmenn elsker og har som sin . Bli med å feire årets farge ! Vi gir deg spesielt gode tilbud på boligtekstiler i årets farge ! Trond var på plass og holdt foredrag om sin store lidenskap for . Farge har gjennom år vært vårt . Til fargene er det knyttet flere matchende tapet. Fargerike består av en palett med blånyanser. Denne stimulerende designideen til .

Kjeden omsetter for ca milliarder kroner og er 1 eid av . Hun forteller at Jotun i år vant prisen for Årets produsent under den årlige Bo Bedre Designpris:. Siden har fargen fått flere tilhengere. Lykke til med et fargerikt hjem!


Farger har sitt eget og viktige språk, og påvirker . Det finnes en rekke ulike årets farge -kåringer. Blå vegger malt i fargen Denim Drift fra Nordsjö er beroligende og harmonisk . Alt dette gjenspeiler fargene som tilbys av fagfolk - designere og arkitekter. Vår utfordrer deg: Velg farge på din dør!


Det blir ett fargerikt år – det er alle enige om! Vi vil uttrykke vår identitet, forteller Kirsten Visdal, kurator for årets tendensutstilling. Det er fargeinstituttet Pantone som har kåret denne knallfargen til å bli årets heteste.


Vi jobber oss mot det fargerike 20-tallet, og vi ser at farge etter farge kommer inn som . Derfor skal du ikke velge alle fargene fra samme fargekart.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg