onsdag 10. august 2016

Peisovn tilbud

Ser du etter gode tilbud på en peisovn , peis eller vedovn? Bufret Lignende Dette må du vite før du bytter peisovn. Bytt til en rentbrennende peisovn , og du får du opp varmen, sparer penger - og miljøet!


Men det er særlig én viktig ting du . Ildstedet er et koselig samlingspunkt i hjemmet. Velg mellom peiser og ovner i ulike løsninger hos oss.

Varmeøkonomi - Din ildstedsforhandler i Vestfold. Hos oss finner du et bredt utvalg av kampanjevarer. En peis er et relativt åpent ildsted som er bygget inn i veggen. Hos BAUHAUS kan vi blant annet tilby hendige peissett, askeskuffer, kost og peishanske.


Hot Megastore er en ledende kjelevarmebutikk og har Norges største utvalg av peiser og peisinnsatser. Vi tilbyr ovner, peiser, skorsteiner, varmepumpe, vedovn. Her finner du peisovner fra Contura, Handøl, Rais, Morsø Granit-Kleber.


SELMAC: MARS Mars er en attraktiv kleberstensovn med kjøleslynge.

Planlegger du kjøp av ny peisovn , er det flust av merker og modeller å. Cinderella fra Dovre, som de for tiden har på tilbud til 8. Vi satser utelukkende på kvalitets leverandører. Våre hovedprodukter er Scan, Jøtul, Atra, Kavani og Hammerstrøm. Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service. Vi bruker cookies hovedsaklig til å lagre . Vil du se maksimalt av ilden, skal du velge blant våre peisovner – de aller fleste peisovner har svært sjenerøse glass på tre sider. Du har ingen produkter i handlekurven.


Se nyhetene fra Nordpeis utstilt i butikk. Lotus er en dansk produsent av vedfyrte innsatser og ovner. Lotus bruker mottoet Quality first når de skal markedsføre deres produkter. Fra åpen peis til effektivt ildsted. Montérer man en kassett i den åpne peisen, kan utnyttelsesgraden økes til inntil prosent.


Vi kjenner alle til den gode . Modena fører ett bredt sortiment av ovner og peiser ifra kjente kvalitetsleverandører. Etterhvert har blitt stilt helt andre . Varme As kan tilby alt av tjenester og tilleggsprodukter innenfor fagfeltet ildsteder. Vi har i Norge brukt vedovner i lang tid.

Som forhandler er vi behjelpelig med en komplett installasjon og sikrer at . Dovrepeisen har forhandlere som dekker hele Norge. Finn din nærmeste forhandler her! Jøtul har markedets største utvalg av peisovner og vedovner i støpejern. Vi installerer og monterer peisovner , kakkelovner, klebersteinsovner og peiser.


Se vårt November- tilbud på utvalgte vedovner!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg