mandag 9. juni 2014

Gk rør lillehammer butikk

GK Rør tilbyr kvalitetsprodukter til riktig pris i vår butikk. Og selvsagt hjelper vi til med installeringen. I vår rørleggerbutikk tilbyr vi kvalitetsprodukter og kyndig veiledning. Vi fører blant annet merker som Damixa og Linn Bad . Lillehammer : Mandag til fredag 08.


GK Rør ønsker å være være din lokale rørlegger. En foretrukken leverandør av alt innen rørleggerfaget både for privat- og proffmarkedet i regionen. GK-Roer-Butikkmedarbeider Bufret 21. Vil du være med på laget for et bedre miljø?


GK er nordens ledende totaltekniske entreprenør og servicepartner. Ventilasjon, Rør , Elektro, Kulde og Byggautomasjon. Kjøpmannshuset er NorgesGruppens profilhus for kjøpmannseide butikker. Vi har også mange andre gode tilbud i butikken. Leder for Fagernes rør, Roger Nilsen, er glad for at faghandelen i Comfort nå skal tydelig skal frem.


Comfort har egen butikkansvarlig , Inger Elisabeth Løvsta som. GK Rør , de tre resterende ansettes i GK Inneklima. Eli Fergestad (36) slår et slag for samarbeid i sentru- Butikknaboer. Anbudstorget hjelper deg å hente tilbud fra.


GK Gruppen er en TotalTeknisk Entreprenør og Servicepartner. Butikkutvikler Nils Henrik Stjerne, butikksjef Martin Hasle Arnesen og sjef for multikanal i. Butikken har fått egen avdeling for smarthus hvor de forskjellige produktene er montert slik. GK Rør AS flytter inn i Bryggerikvartalet i løpet av oktober måned. Du finner våre baderomsinredninger og dusjvegger i velassorterte baderomsbutikker med utstilling i hele landet.


Du er velkommen til å besøke oss, bli kjent med . Her er Snøhettas første ferdighytte. NISSEDAL (NRK): Det kjente arkitektkontoret Snøhetta meiner dei har teikna ei moderne familiehytte for folk som er glade i .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg