mandag 30. juni 2014

Utedo konstruksjon

En utedo med riktig konstruksjon og romslig oppsamlingsrom trenger sjelden . Utvendig kledning av dobbel falset panel. Beiset strøk Shingel på taket. Standard størrelse ensetere, er 1cm . Består oftest av fire vegger, tak.


VG Nett og VG Fredag skal kåre Norges fineste utedo.

Fra det enkleste lille skjul til et påkostet do-tempel - send inn ditt bilde og del det med VG . Alle småtun med respekt for seg selv må ha en skikkelig utedo ! Vi har bygget mange utedoer. Yttervegger under konstruksjon. En klassisk og sjarmerende utedo.


Enkel og stabil konstruksjon av laftetømmer. Leveres med gulv og sete til doen. Vi kan levere i hele Norge. Se spesifikasjon nedenfor.

Isolering av utedo alias Kona blir kald i fua - Ikke så mye å gjøre med det, men. Har uisolert utedo som jeg kunne tenkt å få isolert veggene, . Mitt mantra er at funksjon, konstruksjon og arkitektur må spille på lag, sier Schmidt. Den krever verken strøm eller vann - kun et egnet sted å plassere det lille annekset på.


Utedoen passer for de fleste. Den tradisjonelle utedoen. Den unike konstruksjonen gir praktisk tømming av væskebeholderen. Konstruksjonen er tett og miljøvennlig.


De aller fleste biologiske klosetter er konstruert for hyttebruk. For å øke fordampingen har. Prisen for et utedo vil variere, alt etter hvor kravstor du er. Siden er under konstruksjon. Her innvier vi utedoen på Tranmæl.


Bygget, konstruert og byggesøkt av laksegutta. Utedusj og utedo er plassert som frittstående elementer i bambusfeltet. Behovet for større lager kommer som resultat av denne endringen.


Kummen er konstruert i en kombinasjon av betong, . Det er behov for å oppgradere utedoen.

Pausemøbel: Jiahui Yu, Mariann Stensaas og Nadia Buer Haugen med konstruksjonen som skal friste .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg