fredag 13. juni 2014

Trådløs høyttaler dusj

Stadig flere av høyttalerne du finner i butikken er nå trådløse , og er ment og. Du for eksempel henge den i dusjen eller på kajakken din! Den har innebygget oppladbart batteri for trådløs lyd hvor du måtte velge og inkluderer en sugekopp for å feste høyttaleren i dusjen , på kjøleskapet, skrivebordet . Nå kan du endelig snakke i telefonen i dusjen siden det et handsfree eller bare nyte musikken. D Kan selvsagt også brukes overalt som vanlig trådløs høyttaler !

Hvis du ikke har sangstemme til å selv stå for syngingen i dusjen , kan du overlate oppgaven til teknologien. Bærbar trådløs høyttaler med Bluetooth og NFC. Med Sonys Extra Bass-teknologi.


Lytt til musikk i dusjen eller ta m. Dusjhøyttaler som tåler en støyt i dusjen. Kobles trådløst via bluetooth og kommer i flere freshe farger. En sann fryd for de fleste sanser.

Vanntett og trådløs høyttaler for musikk og samtale. Høyttaleren festes med en. Lago passer godt i dusjen , ved bassenget eller på campingtur. Når den også flyter er det utvilsomt en god basseng- eller dusjpartner ! Bluetooth- høyttalere finnes snart i alle former og fasonger. Ta med deg musikken i dusjen ! TEST: Seks trådløse Bluetooth- høyttalere.


Nå kan du virkelig synge i dusjen ! PHILIPS I GROHE Aquatunes – Bluetooth musikkstreaming på badet. Med den vannbestandige høyttaleren PHILIPS I . Ultimate Ears WONDERBOOM trådløs høyttaler (grå) - Ultimate Ears. I dag finnes det høyttalere som dekker alle tenkelige behov, enten du trenger lyd i båten eller. Trådløse Bluetooth- høyttalere lar deg spille av musikk direkte fra m. Vi tilbyr et bredt sortiment innen hjemmeelektronikk på nett.


Rå lyd med Vooni Splash Speaker!

Lytte til musikk og ta telefonsamtaler i dusjen – trådløst En våt drøm for alle badenerder! Aquatunes trådløs dusj høyttaler Består av: Speaker modul for trådløs streaming av lyd via Bluetooth Anti-slip rail adapter for å feste på skinner med Ø mm . Mini bluetooth høyttaler med trådløs rekkevidde på m. Kombinasjonen av batteridrift og trådløs frihet – som regel takket være Bluetooth.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg