onsdag 18. juni 2014

Dab radio test

TEST : høyaktuelle radioer i mellomklassen. Her kan du se hvilken radio som er kåret til best i test ! Radio kan man høre på hvor enn man er, og det beste er at det er gratis å lytte på radio. Den tradisjonelle radioen er forlengst blitt digital, og er samtidig en trådløs høyttaler for mobilen.


Elektronikkbladet Lyd og Bilde har flere ganger kåret DAB -radioer fra Radionette som best i test.

Alle disse testvinnerne med DAB og Bluetooth får du kjøpt hos . I testen har vi lagt størst vekt på brukervennlighet og lydkvalitet. Kundene skriver: DAB radio med overraskende god lyd og meget enkel å betjene! Best i test hos Politiken. FM-nettet er snart borte og den gamle radioen må oppgraderes til DAB , men hvilken skal man kjøpe? Geneva- radioen er like fin å se på som å lytte på.


Den kan lagre favorittkanaler, men radioen er ikke batteridrevet.

I Norge er DAB -dekningen . Nyheter og innsikt om radio. Pure Evoke Dlåter heller ikke så verst. Batterikapasitet og radio med plugg til utvendig antenne, er faktorer å være.


Radiolytterne fortsetter å svikte DAB. I februar i år hadde radiokanalene 1prosent færre lyttere enn i samme periode i fjor. Test av: Radionette Menuett Portable. En ny radio gir deg både bedre lyd og musikkstrømning. En brukertest fra NAF viser at du klarer deg helt fint med mobiltelefonen.


Klart bedste bud på en god lydoplevelse - ud af Amadeus ADRBT4er bedst i test hos Politiken. I denne DAB radio testen tar vi for oss en håndfull DAB radioer i forskjellige prisklasser. Vi testet radioene med fokus på ly brukervennlighet og generell . Lyd og Billede, der er Nordens største magasin for elektronik til hjemmet, har fire år i træk gange kåret DAB -radioer fra Radionette som bedst i test. Hvilken DAB radio klarer sig bedst i test , og hvad mener køberne?


Want to fit a DAB digital radio into an older car? We've tested eight popular DAB adaptors to establish the best.

DAB - radio , enten integrert eller via adapter, kan oppleves så veldig .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg