fredag 6. juni 2014

Egr rens bilxtra

Bli den første til å omtale dette produktet. TRYKKBEGER TIL EGR SYSTEM RENS. Du får kjøpt EGR rens på sprayboks på BilXtra og andre bilrek. Les instruksjonen på boksen.


Viktig å ha litt mer turtall enn tomgang når . Bell Add EGR Rens er et helt nyt koncentreret renseprodukt til både benzin- og dieselmotorer.

Prisgunstig og effektiv rengjøring av tilstoppede dieselpartikkelfiltre (DPF). Optimal ved hyppig bykjøring. Kan også brukes forebyggende.


Biltema, Bilxtra , Jula og Torshov Bilrekvisita er blant dem som selger. Produkttyp: EGR - ventil . EGR -systemer som påvirker og reduserer . Andre sier man kan demontere og rense kjøleren med spesialkjemikalier til . Som et element til kundenes trygghet i valg av verkste innfører BilXtra års.

BGprod isc clean mange oplever at motorlampen begynder at lyse under kørsel. Finnes det additiver dere . Har sett flere steder at det holder med å bare rense den. Kan noen forklare meg hvor EGR. Gjør som denne kunden gjorde!


Bestill en EGR rens hos oss og spar tusenvis av kroner i forhold til å bytte å måtte. Ser noen anbefaler rens i tynner eller felg rens. EGR ventil gror igjen ja, må renses minst gang iåret. Motip EGR Rens er intet mindre en sensation. Rensemiddel til udstødningsrecirkulation.


Anvendes til at opløse aflejringer i EGR -ventiler, luftindsugningssystemet, manifolden og indsugningsventilerne. Dyserens , servicekonsentrat, EGR og DPF rens av ypperste kvalitet som . Diesel Particulate Filter Cleaner. RENS AV EGR (EKSOSTILBAKEFØRING)! Visste du at diesel motorer er. Textunderlag för lång webb.


Har forsøkt å kjemisk rense dpf, dårlig resultat.

Bilxtra kjeden, som utfører reparasjoner og service på. Autodoc er et godkjent bilverksted og bilskadeverksted av Statens Vegvesen. Vi utfører reparasjon og . Vi er et godkjent BilXtra -verksted med mobilitetsgaranti! Vi tilbyr også rensing av EGR -ventilen, som kort fortalt er en svært effektiv innvendig motorvask.


Har også renset EGR og MAP sensor med carb cleaner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg