fredag 6. juni 2014

Sikkerhetsglass tek

Vindu og andre glassfelt som ved knusing kan påføre skade på person eller husdyr, skal sikres mot sammenstøt og fall opp til høyde minimum m over . Nå blir det igjen krav til bruk av sikkerhetsglass i vinduer og dører,. Alle vinduer i nye boliger som er montert lavere enn m ok gulv, skal ha sikkerhetsglass ihht TEK 10. Nå forenkler han enkelte krav i byggteknisk forskrift ( TEK 10) ifølge en. Skjerping av krav om sikkerhetsglass gjelder tilsvarende fra 1.

Nytt år – Ny TEK – Nye muligheter. I tillegg kommer det en innskjerping i krav til sikkerhetsglass , men en overgangsordning vil gjelde til juli . Tidligere tekst tydeliggjorde krav til sikkerhetsglass i glassfelt i . Ifølge TEK -er det krav til sikkerhetsglass f. Det er en fordel å bruke det på høye vinduer selv om det . Aluminiumsbekledd vindu med. OBS: Vær oppmerksom på nye krav til sikkerhetsglass i TEK 10.

En kortfattet veiledning til TEK og valg av sikkerhetsglass i vinder. NorDan vil generelt anbefale bruk av sikkerhetsglass i dører og vinduer når glassfelt er . TEK skal ivareta ulike kvaliteter i bygg og berører mange interesser:. For nybygg og bruksendring gjelder krav i TEK. Vindu, glass – sikkerhetsglass , merking,.


TEK regulerer hovedsakelig nybygg og søknadspliktig rehabilitering. NYHET: Lyssand Premium er spesielt utviklet for å møte de nye energikravene . Sikkerhetsglass Sikkerhetsrute glassrute som består av ett eller flere lag. NS - EN prøvestandarder Krav i TEK Krav fra FG eller lignende 1. Vinduet tilfredsstiller alle krav i TEK 1 og gir bedre inneklima og reduserte.


Funksjonskrav med ytelser i forskrift for uu. Ved eventuell motstrid mellom bestemmelsene i TEK kapittel IV og. Krav TEK § 10-Generelle krav til utearealer. Denne frykten kan mange slippe siden løsninger med sikkerhetsglass kjøpt hos byggevareforhandlere skal møte alle krav i loven (byggetekniske krav – TEK 10). Misset i sin beste øvelse: Det var her, i diskos, at Martin Roe skulle reparere en middelmådig start onsdag.


Vi foretrekker derfor uendret forskrift fremfor stadig nye TEK -er med.

Nye energikrav i TEKfra 1. I boligbransjen refereres det til regelboken bare som Tek – tallet står for. TEK - Bruk av sikkerhetsglass. I vinduer i og rundt dører kreves det sikkerhetsglass.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg