onsdag 11. juni 2014

Turer hønefoss

Trenger du tips til hvor du skal dra på tur ? Her er noen turer vi anbefaler. Flere turforslag finner du på. Hei er student i Hønefoss og er ute etter å dra litt på tur i skog og fjell. Ringerikes Museum Hønefoss.


Fjorårets aksjon var svært vellykket, og denne flokken var å finne elvelangs i Hønefoss.

Vidda byr på uendelige muligheter for turer , og den er relativt lett å. Besøk to av Norges største severdigheter, Hadeland glassverk og Kistefos- Museet, se hvor Halvdan Svartes hode er gravlagt, eller gå deg en tur i skogen. TA TUREN TIL TROLLFOSSEN OG BUKOLLEN PÅ RINGERIKE! Det å komme seg ut på tur er en frihetsfølelse uten like, og man trenger absolutt ikke å reise . Beste Turer i Hønefoss - Båntjern, Odden Relations, Risbekkveien - Stikkveien til Nordmarka, Tur : Bjølsen til Grünerløkka, 1. Høvik Sjø Sjøspeidergruppe . Turer - turer , firmatur, aktiviteter, arrangement, eventbyrå, kick off, kickoff, opplevelser, reise, reisearrangør, event - Finn firmaer, adresser, telefonnumre. Frank Tverran - avatar Frank Tverran.


En Hønefoss -dame var nok skikkelig nøden da hun var på KUBEN onsdag kveld.

Men nå har Frivilligsentralen gått enda lenger – de vil ut på tur med folket. Stolpene er midt i Hønefoss sentrum. På tur med Fossen Friluft 1. Det er siste fredag i september og klart for Månedens tur. Bli med på tur til den nye Fugleymyrhytta på Vettakollen. Passer spesielt for Voksne og.


Fra Søndre torg i Hønefoss sentrum til Helgelandsmoen med bad og galleri. Ta Storgata ut fra torget og følg denne til den møter Oslovegen. Banker: Bankene er åpne ca. Man kan også ta ut kontanter i minibanker på VISA og andre kredittkort. Hoteller og vekslekontor . Vi satser på tur til bortekampen mot Hønefoss førstkommende søndag.


Hønefoss spiller sine hjemmekamper på AKA Arena som har kunstgress. Darjes til Tjukkasgjengen. Jeg har ikke sykla mye i området, men spana en del etter gode stier mens jag har labba rundt til fots.


Planlegger å sykle noen turer fra hytta til . Nettbuss (Sogn og fjordane ekspressen) har også en avgang som passerer Hønefoss på vei til Gardermoen kl . På lørdager hver sommer fra 10:til 14:har de . Tur 9Rakfiskfestivalen med Oset Høyfjellshotell.

Vi kjører via Hønefoss , friv. Sokna, oppover Hallingdal og ankommer Oset Høyfjellshotell i god . Denne gang gikk turen til Norsk Samferdselshistorisk Senter på Hønefoss. Det startet fra Åssiden kirke og folk hang seg på kolonnen etter hvert . Fra venstre Merete Hovi, Jan Bjerkeli, Christoffer Rustebakke, Julia Helgesen, Øystein Granhus, Lene .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg