fredag 20. juni 2014

Foma høytrykkspyler tilbehør

Foma tilbehør høytrykksvasker. Høytrykksspyler deler til faste lave priser og lynrask levering - hvitevare - storkjøkken - hage og skog - båt og. Her har vi satt sammen et utvalg av høytrykkspylere som er perfekt til behandling av bil, hus og hage.


Kärcher KPremium FC Plus Flex høytrykkspyler. Bur litt usentralt så hadde vært fint om .

FOMA 9en av markedets kraftigste maskiner for enfas strøm. FOMA 7er en allsidig vasker, som kan tilkobles vanlig stikkontakt med 10A sikring. Med store hjul og god lagringsplass for utstyret er den enkel å håndtere. SS Energiteknikk er autorisert IPC FOMA forhandler og service partner. Bajonettkobling til skumkanon.


Vi har et av landets største utvalg av reservedeler til Foma. Finn frem til den helt riktige .

Sammenlign høytrykkspylere og se hvilke som er best i test. Se fullstendig vareinformasjon. Dyse powerspeed CC for høytrykkspyler. Bilbørste CC tilbehør høytrykkspylere Nilfisk.


Norges beste pris på IPC FOMA kvalitets høytrykkspyler - Fri frakt! Med gummiert håndtak og hjul er den meget lett å transportere påalle underlag. Det er god lagringsplass for. FOMA Norge AS er distributør av FOMA rengjøringsmaskiner i Norge. Sjekk vår oversikt over tilbehør til høytrykkspylere.


IPC Høytrykkspyler FOMA 1bar. Vi finner ikke siden du så etter. Hele poenget med en høytrykksspyler er å øke vaskekraften.


Det puslete trykket i en hageslange klarer ikke å fjerne annen skitt enn den som er . Bensindrevet høytrykkspyler med Honda 5Hk motor. De leverer også alt innen.

FOMA Universalvask er et høykonsentrert allsidig vaskemiddel for. Med en høytrykksspyler i garasjen og det rette tilbehøret blir vaskejobben enklere og . Gratulerer med din nye FOMA høytrykksvasker , den vil forenkle rengjøring av bil, båt,. Vedlikehold service og lagring side 9. Med det rette tilbehøret kan du gjøre utstyret komplett, hvis du f.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg