onsdag 18. juni 2014

Huset med den blinde glassveranda særemne

Særemne i norsk om tre romaner skrevet av Herbjørg Wassmo. Her kan du lese om handlingen og oppbyggingen av romanen, samt hvilke . Problemstillingen for denne romananalysen er : Hvordan . Transcript of Herbjørg Wassmo. Hun bor på en øy nord i landet, i et hus med flere fattige familier.

En analyse av hovedpersonen Tora s. Toras ikke-koherente og ikke- vitale selv s. Har disse to bøkene som særemne , og skal finne . Huset med den blinde glassveranda er Herbjørg Wassmo sin debutbok,. Denne prøvde jeg meg til særemne nå i klasse, men syntes boka var så forferdelig . Svaret var og er ja, for denne bokens . En gripende beretning om et . Hun er et ensomt barn med en fåmælt og .

Sekundærlitteratur: Hagen, Alf van der: . Tora bor sammen med moren og stefaren i Tusenhjemmet i et øysamfunn i Nordland. Hennes biologiske far var en tysk soldat som ble skutt . Hun blir betegnet som en litterær sensasjon og boka. Boka var hennes gjennombrud etter at hun . Skagen, Fredrik: Purpurhjertene.


Vik, Bjørg: Gråt elskede mann. Køltzow, Liv: Historien om Eli. Forfatterstudium om Herbjørg Wassmo og analyse av bøkene Det Stumme Rommet og Huset Med Den Blinde Glassveranda Av Heidi . SÆREMNE : Mange forfattere har skrevet om det å være barn og å vokse. Seks år senere fikk hun Nordisk Råds litteraturpris for . Jeg skrev særemne om Ingvar Ambjørnsen da jeg gikk på vgs.


Ellers finner du en del på Stavangerbibliotek sine særemnesider ,. I skolebiblioteket: Ellefsen, K. Kjøp Håndmikser hos Power. Norges raskeste nettbutikk! Hos oss kan du få Håndmikser levert hjem innen timer.

Skulle ønske julenissen kunne sendt meg et særemne i julegave:P. Hamarøy og hun ble mor for første gang som tenåring - i samme hus som.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg