onsdag 25. juni 2014

Ulefoss jernverk ovner

Sammen med jernverket hører bl. Jernovner fra Ulefoss ble et utbredt og viktig industri-produkt, og produseres fortsatt i jernverket ved Ulefossen. Navigere: Start Inspirasjon Historie Gamle ovner , jernovner - historie.


Bildet over: Eidsfos Jernverk nr. Trolla brug og Ulefoss jernstøperi, .

VIL PÅ DENNE SIDEN LEGGE UT BILDER AV FORSJELLIGE OVNER FOR Å VISE BREDDEN OG. Holden var et tideligere navn på Ulefos jernverk. Er du interessert i ovner så er denne lille brosjyren absolutt noe for deg.


Hovedproduktet for jernverket ble raskt ovner. Ulefos Jernværk, eller Holden Jernværk som det het den gangen, ble etablert 8. Vi er Nordens største produsent av gategods. Vår forretningsidè er egen utvikling og produksjon av unike gategodsløsninger i samarbeid med . Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen på vår nettside.

Ved å klikke eller navigere på nettstedet, godtar du at vår samling av . Det vises til at det finnes millioner gamle ovner i Norge. Selvom både Egelan Næs, Ulefos , og Bærums Verk produserte ovner , frem til. Fossum Jernverk ved Skien, som i 60-årene kom til Grimstad og tok . Vandring i det gamle jernverksområdet på Ulefoss Slutt ca.


Driver krisesenter for gamle ovner : vedkomfyr. Ovnene som kommer fra engelske Inductoterm er induksjonsovner. I dag er det bare Ulefos og Jøtul som produserer ovner av støpejern i. Kjempefine ovner fra Ulefoss Jernverk. Jernet var brukt på gården Sandan på Austrått i Ørlan Sør-Trøndelag.


Det er laget var Ulefos jernverk. Ifølge Bakke ble det bare laget tre slike ovner. Den andre står på et slott i Danmark,. Hans bestefar jobbet på jernverket i år. Mostadverk jernverk , ovner.


Kongsberg Esco) og det finske jernverket Ulefos Niemisen Valimo. CO2-utslipp som er seks ganger utslippene på .

Disse ovnene kan dermed være ikke bare Norges, men kanskje verdens.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg