torsdag 5. juni 2014

Trelim utendørs

Cascol Outdoor er et fuktbestandig limalternativ for liming av tre inne og ute. Egnet til liming av skjøter på treverk og møbler der fuktbestandighet er nødvendig. CASCOL TRELIM – en trofast tjener gjennom generasjoner.


Eg synest det ofte er enklare å lime tre med Tec-enn trelim. Når jeg skulle lime utendørs så ble jeg overrasket når det gode vinterlimet jeg .

Med trelim kan du fikse en rekke småreparasjoner i hjemmet. Til sammenføyninger av enhver art – utendørs såvel som innendørs – er lim . All-round hurtig 1-komponent vannbasert og fuktbestandig trelim til profesjonell og gjør-det-selv bruk. Benyttes til nesten alle treliminger, f. Et sterkt og fuktbestandig trelim til bruk utendørs. Limet gir en hard fargeløs fuge.


Et enkomponent, vannfast trelim med holdbare limfuger og god temperaturbestandighet. Biltemas trelim er velegnet for liming utendørs , men ikke der limfugene .

Trelim DUtendørs 4er et all-round hurtig 1-komponent vannbasert og fuktbestandig trelim til profesjonell og gjør-det-selv bruk. Vannbasert allround trelim for . Ikke-fleksible limtyper: Her finner du stort sett de limtypene som hobbybrukeren er vant til å bruke. Fra vanlig trelim til to-komponent epoxy.


Cascol Ute er et fuktbestandig limalternativ for liming av tre inne og ute. Ute bør gjenstander overflatebehandles. Vi har et komplett sortiment av trelim for innen- og utendørs bruk.


Cascol Trelim finns til alle oppgaver og behov. Dokumenter vedrørende dette emnet. Sika trelim SikaBond-5Dutendørs 750ml. Effektiv lim for innendørs og utendørs. Hurtig herdene og fuktighetsbestandig lim med meget høy styrke.


Passer for møbler, kjøkken bord og andre. Kaldtvannsbestandig modifisert PVAc-lim for liming der det kan utsettes for fukt. Brukes til liming av vindu, ytterdører, . For treliminger utendørs , under tak.

Gir en elastisk og transparent limfuge med liten motstandskraft mot fukt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg