onsdag 11. juni 2014

Svart slukrist

Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme. MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser! Stilige slukrister i alle varianter og farger. En av de små tingene som lar komplimentene fare. Historisk har et sluk i gulvet kun vært et nødvendig onde på et baderom.


Men slik er det ikke lenger!

Sluket kan leveres i mange ulike former, fasonger og . Gjennom år har vi levert kvalitetsprodukter til norske baderom med et garantert . Kjøp Sluk og slukrister i nettbutikken. Hos VVS Komplett finner du alle de mest kjente merkevarene. Vi har gratis frakt og rask levering! Hvem har sagt at sluk må være kjedelige å se på?


Hos Comfort finner du sluk - og slukrister i moderne design fra kjente merkevarer som Purus Joti og Geberit! Konsernet arbeider med gulvsluk, gulvrenner, . Slukrist for innfelling av flis med ramme av børstet rustfritt stål.

Kromstål type AISI 43 ikke syrefast. Monteringsanvisning: Se målskisse før montering! For VVS er det laget kataloger, VVS Teknisk som du nå holder i hånden og VVS Synlig som du finner på vår internettside under Kataloger.


Med avløpsvannet fra badekar eller dusjkabinett ført i rør ned i sluket, følger hår og skitt med som kan føre til tett sluk. Og tett sluk gir fort en . Du kan også få det utseendet du ønsker med en flott slukrist fra ClassicLine- og HighLine-seriene. SLUKRIST ,JOTI mm for P-sl. Gulvavløpene kan også produseres på spesialmål.


Vi hjelper deg med anbud på slukrist. Avløpsåpner fikser tette sluk på 1-2-3. Sannsynligvis bruker du avløpsåpner altfor sjelden! En dryppende kran kan koste deg dyrt i vannforbruk, og tette sluk og.


Her er eksperttipsene til rene rør. Svarte prikker i fugene er svartsopp som i og for seg ikke er farlig for . Generasjon = Svarte vannlåser. Purus lanserer ny rustfri slukrist med uthugg.


Slukristen har en diameter på Ø1mm, og uthugget har en diameter på millimeter og passer . Vårt utvalg omfatter blant meget annet avløpsrør, vannlåser, avløpsrister samt sluk.

Hos oss finner du både produkter av høyeste kvalitet samt produkter til den. Slukristen du velger i dusjen, kan ha mye å si på helhetsintrykket av baderommet. En slukrist er ikke bare en slukrist , her er det mange tøffe .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg