tirsdag 24. juni 2014

Europris julekuler

Europris har alt du trenger av interiør og tilbehør til kjøkken, stue, soverom og bad. Finn din butikk Åpent i dag. NRK Telemark – Lokale nyheter, TV.


JULEKULER GLASS SØLV 26STK Sett med sølvfargede julekuler av glass, i assorterte design. Både Nille og Europris melder om godt salg av julekuler i de tradisjonelle fargene rødt, gull og sølv. Glitterremser og flagglenker, som var .

Man får det på Europris , Nille og Clas Ohlson. Noen har vel blitt bygdas. Man kan godt pynte med fargerike julekuler og lys. Foto: Johanne Christin Lyngedal Øien. Johanne Christins julekrans er laget av rørisolasjon fra Biltema og julekuler og diverse pynt fra Europris.


Images from JAVISST ER DET EUROPRIS ! Hvilken farge har du på dine julekuler ? Sjekk den nye bloggen vår på blogg.

Hos Europris finner du massevis med pynt, lys, tallerkener og glass å. Hvis du velger å bruke julekuler på bordet, er det smart å legge en skål . Det er lov å ta i litt ekstra i julen, og hos Europris finner du et stort og variert. Julekuler Julegodteri Julelys og lysfat. Julestemning som kan deles! Hvor finner man uknuselige julekuler som er litt fine og spesielle? Ser at de har noen kuler på Europris som ikke er så verst.


Juliana bobleplast (x m) gir deg masse nye muligheter med ditt drivhus. Europris i Skien har begynt julefeiringen med å sette frem julepynt og nisser i. Nisser og julekuler i august. Har du ikke pyntet treet ennå? Få rabatt på vår flotte julepynt resten av uken ! Dette takket være sponsing av lys fra Europris på Evje. Kom innom for en hyggelig julehandel.


INTERIØRTIPS Juledekorasjoner og julekuler i gull FOTO. Vi har eit stort utval julekuler ! JULEDEKORASJONER Adventsfat av fire ulike lys FOTO Europris. Men vi var tydeligvis alt for sent ute.

For det var helt tomt, UTSOLGT og ribbet i butikken allerede! Det sto kun igjen esker med brune julekuler , . Den der tror jeg du kan kjøpe i løsvekt på Europris , den er grisegod!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg