torsdag 11. august 2016

Mockberg bytte reim

Moteriktige, stilrene og vakre klokker fra svenske Mockberg. Urkassen er 34mm i bredde og 6mm i tykkelse. Stort utvalg av klokkkeremmer, skinnerm, natorem og reimer til klokken din!


Fordeler hos oss - dagers bytterett - GRATIS FRAKT - Autorisert forhandler - års garanti - RASK LEVERING! Alltid dagers åpent kjøp!

Mockberg klokker på nettet till gode priser og full garanti. En klassisk, stilren og vakker. For oss har et ur som er laget av polert rustfritt stål og ekte lær med en elegant og klassisk design en dypere betydning. Dagers Bytterett , Gi anbefaling! Urfabrikantene anbefaler ikke rengjøring med slike produkter, men bytte av rem når den . Det er enkelt å bytte reim og lenke på klokkene.


Frem til Longines HydroConquest ankommer om 2-uker så er dette bruksklokken min.

Klokke med mørkblå denimrem. Natobåndene kan byttes ut. Sort skinnreim og sort urskive med roségull urkasse, 34mm, 3ATM.


De gamle urkassene brukte han sammen med en NATO- reim og denne stilen tiltalte Tysander. NATO- reimer inspirert av briten Wellington er en selvfølge og i tillegg kan man få. Se hele kolleksjonen her goo.


Viste du at det er mulig å bytte til skinnreim senere? Gjør din klokke unik ved å bytte til mesh lenke eller økologisk skinnreim. Gitane av ukjent år byttes mot en sekshundrelapp. Alle watch-båndene våre er utskiftbare og kan byttes lett.


Finn ut hvordan du kan bytte stroppen til Daniel Wellington-klokken din i. Mesh- reim til lær- reim. Triwa klokke med meshlenke, og få med en ekstra skinnrem som du kan bytte til selv! Leveringstid er - uker fra bestilling. Ringene er inndelt i hvitt gull, .

Squalematic med rem fra Vintagestraps.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg