onsdag 17. august 2016

Lufttrykk nissan qashqai

En annen viktig faktor er effekten på drivstofforbruket. Lavt lufttrykk påvirker rullemotstanden, noe som øker drivstofforbruket. Endelig slipper du å føle deg som en huleboer når du skal sjekke lufttrykket i bildekkene. VÅRTEGN: Denne symboliserer tverrsnitt av et dekk og forteller at du har feil lufttrykk i dekket ditt.


Men det er slett ikke sikkert at noe er galt.

De fleste personbiler skal ha et lufttrykk mellom 1og 2kPa. Imidlertid opereres det dessverre med ytterligere tre måle-enheter her i landet . Ved Nissan sjekker vi dine dekk for lufttrykk , mønsterdybde og slitasje på mønsteret. Hvis de trenger å byttes, har vi et utvalg av forskjellige dekk på lager, . Sørger du for riktig lufttrykk i dekkene, gir dette et lavere forbruk og økt sikkerhet på veien.


Lær om riktig dekktrykk og hva dekkmerkingen på bilens dekk betyr. For lavt lufttrykk er den verste fienden til dekket.

Du har satt lufttrykket til de oppgitte verdiene før registrering? Har nye dekk med orginale TPMS sensorer som ble brukt på en annen Nissan Leaf. Man må sjekke lufttrykket. Eksklusive nyheter og informasjon om Nissan. Album Nissan QASHQAI Limitied Edition.


Tråd: Lufttrykk , dekk. L dimensjon, så jeg lurer på hva som er korrekt lufttrykk ? Stort utvalg av Hjulsensor, kontrollsystem for dekktrykk for NISSAN QASHQAI ( J1 J11_) 1. Kjøp lavprisede Dekktrykk Kontrollsystem for NISSAN NV2enkelt på nett, og billigere enn veiledende priser. Sammenlign og spar med vår lave pris! Det bedret seg imidlertid betraktelig når jeg fikk senket lufttrykket ned til riktig nivå . Også vi nordmenn er lite flinke til å kontrollere lufttrykket i dekkene,.


Mangler: qashqai Nissan Tyre Pressures, Recommended Tire Pressure Setting, Laden. Bufret Oversett denne siden The Nissan Tyre Pressure Chart with Recommended Tire Pressures, Laden Pressures and Torque setting, Nissan Tyres in Norwich. Noen nyere biler har et system som overvåker lufttrykket i dekkene.

Kan også indikere punktering. Dersom trykket faller tennes lampen. How to reset the tyre message and calibrate on a nissan qashqai. Finn riktig alle dekk MICHELIN-dekk for din SUV eller 4x4.


Velg alle som passer for ditt kjøretøy for å få best mulig tilpasning, eller bla i vår komplette MICHELIN . Det er viktig med riktig lufttrykk i dekkene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg