mandag 29. august 2016

Slakk viftereim

Hylelyd ved kaldstart er ofte et tegn på at enten viftereima , servoreima eller beltreima. Kan årsaken til hylinga være slakk eller utslitt viftereim ? Det vil si at når viftereima er slakk , så glipper den gjerne på generatoren og. Det er somregel også generatoren sin feil at det skriker i viftereima ved oppstart.


En kollega spurte meg om det var farlig med en viftereim som hadde begynt å pipe.

Jeg vet vel egentlig ikke helt hva den er. Om en bil har en kraftig pipelyd fra motorrommet, har den mest sannsynlig slakk eller slitt . Hvor mye skal slingringsmonnet være på slakken i reima? Da er det vel fjøra som er slakk eller reima som er utslitt eller begge deler. Sliten viftereim - Teknisk og trimming 26. Mystisk skrikelyd ved start - Bil 24.


Hyler i viftereima ved start!

Spør mekanikeren - Bilinform. Dersom viftereima eller dynamoreima som det også heter er slakk vil den hyle med en gang dynamoen begynner å jobbe, og det vil også . For slakk reim og reima slites raskere enn du kan si Oi, der begynte ladelampa jaggu å lyse. Cluet er å kunne stramme reima korrekt. Slakk eller slitt viftereim.


Enig i at det ikke er noen god ide for å få en slakk reim til å slutte å . Ulyd fra viftereim i 5-sek. Jeg har fått en ulyd i motoren som høres akkurat ut som slakk vifte reim. Den kommer når bilen er kal og gir seg ikke før den har gått skikkelig . Div reperasjoner og vedlikehold. Skrikelyder betyr at viftereima er slakk. Du kan ikke unngå å høre den karakteristiske lyden, som forteller at det er på tide å skifte viftereim.


Høres ut som slakk viftereim. Vanskelighetsgrad: Enkelt. I eldre motorer Tidligere har det vært vanlig med reimdreven .

Sjekk alle lagre for slakk , dynamo, vannpumpe, servopumpe osv. Ett annet bra tips er å slakke på remstramminge. Jeg kjørt en stund og trodde at det var slakk viftereim men det viste seg at plasthjulet var borte og reima lå direkte på et dobbel sett med lager . Når dette skjer må man bruke litt lenger tid på . Det let kattehyl og slakk viftereim. Viftereim og registerreim finner jeg, men ikke denne. NÃ¥r eg ropar e det null reaksjon.


Nå må du vakne opp, late Jon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg