onsdag 17. august 2016

Brannkonstabel ledig stilling

Brannkonstabel KarriereStart. Ledige stillinger , bedriftspresentasjoner, traineeprogrammer og yrkesguide. Startsiden for jobb og karriere i Norge. Vi ønsker søkere på en ledig fast stilling og et vikariat som brannkonstabel deltid.


Stillingen som brannkonstabel deltid er basert på fast plass i vår samlede. Austevoll kommune har ledig 1prosent fast stilling som vaktmester med arbeidsstad f.

Vi søker etter positive medarbeidere som vil yte den service. Her finner du informasjon om opptaket til brannkonstabel. Når du klikker på “ søk stilling ” i stillingsannonsen går du videre inn i jobbsøkersystemet Webcruiter. Som brannkonstabel møter du både fysiske og psykiske utfordringer.


Vi annonserer ledige stillinger i Budstikka og noen ganger i Aftenposten. Hvis du ønsker informasjon om jobb hos oss kan du klikke på jobbe i brannvesenet på venstre side. Rollag brann- og redningstjenste har en ledig fast stilling og et vikariat som brannkonstabel deltid. Søkere bør bo i kommunen, helst i nærheten .

Yrkesutdanning for brannkonstabel i heltidsbrannvesen samt berdskapsutdanning trinn. I Follo brannvesen ansetter vi både aspiranter og allerede ferdigutdannede brannkonstabler. Den siste kategorien må minimum ha gjort ferdig . Trøndelag brann- og redningstjeneste IKS (TBRT IKS) har ledig stilling som deltid brannkonstabel i stilling, med tjenestested ved Malvik . Romerike brann og redning har en leding deltidsstilling Nes. Les hele stillingsannonsen her. I Aremark brannvesen er det ledig en deltidsstilling som brannkonstabel fra 1. Flesberg brannvesen har ledig stillinger som brannkonstabel.


Beredskapsavdelingen består av en innkallingsstyrke på mann. Det er for tiden ledig stilling som brannkonstabel på Kjerringøy. Ved KBR er det ledig stilling som brannmester i beredskapsavdelingen ved Kristiansand . STILLING SOM BRANNKONSTABEL DELTID. Sør – Odal brann- og redningsvesen, Skarnes. Det er to typar brannkonstabel stillinger: heiltids eller deltidstilansatt.


Krokstadøra stasjon og en på Sunde stasjon. Ledig stilling som brannkonstabel #128658; Nå søker vi etter positive menn og kvinner som kan tenke seg å jobbe med brann og redning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg