torsdag 18. august 2016

Foma høytrykkspyler forhandler

Høytrykksspyler deler til faste lave priser og lynrask levering - hvitevare - storkjøkken - hage og skog - båt og. Bunnlokk brennkammer til Foma høytrykkspyler. En kraftig og praktisk høytrykksvasker for effektiv rengjøring av mellomstore flater og gjenstander. Problemet er at jeg ikke finner noen utsalgssteder som selger Foma.


I samtale med en Kranzle forhandler en gang sa han enkelt at man . Hvor får jeg kjøpt deler til Foma 7? Foma 6- lekker vann fra pistol - Produkter innlegg 28. TEKNISKE EGENSKAPER: Kompakt og allsidig høytrykksvasker Integrert solid. Hos oss finner du alle IPC Foma modeller, tilbehør og reserve deler. IPC Foma er nordisk hovedkontor og distribusjonssentral for IPC Foma. Vi og våre forhandlere vil gjøre alt vi kan for at du skal bli fornøyd med våre produkter.


Vi har nå Foma høytrykksvasker fra Finn. Disse produktene er av høy . Vi fører produkter fra Foma , Swantech, Kärcher, AVA, Nilfisk, Heatweed samt en rekke nisjeprodusenter. Rengjøringsmaskiner og -utstyr - Forhandler.


Kãrcher, Alto-Nilfisk og Foma er i hvertfall det jeg anser som gode og. Fikk så en Karcher med lignende spesifikasjoner,fordi forhandleren. FOMA Norge AS fra , Akershus. Foma har et av landes største forhandlernett , og er den største. Les tester og omtaler før du skal.


Foma og Kärcher har ikke dette, og man kan diskutere kvaliteten på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg