mandag 22. august 2016

Bensinkanne med lufting

Rød kanne i meget kraftig plast, er norsk produsert. Jerrykanne i meget høy kvalitet fra Scepter. Lufting i bakkant av håndtak sørger for meget effektiv tømming. Kannen leveres komplett med helletut som sitter inne. Vi bruker cookies for å gjøre ditt besøk på Watski.


Flere leveringsmuligheter.

Generell kjøpsinformasjon. Handle sikkert hos Clas Ohlson – Sikkerhet av høyeste . Kanne egnet for bensin, diesel, parafin etc. Denne modellen er høy og slank . Bensinkanne med tanktilkobling, ltr. Se også bensinkanne liter. Hei, Har med et par 10l standard røde plast bensinkanner med skrulokk og.


I plast, med bøyelig helletut.

Legg til i innkjøpslisten. Finnes på lager i varehus. Bufret 5L NEVERSTOP BENSINKANNE , G. Rød liter bensinkanne i plast. Med lufting for raskere tømming. Leveres med helletut og skrukork med pakning.


En bensinkanne i bagasjerommet , ikke bare under ferieturer som en. EAVIS, NETTAVISEN OG UTGAVER. Se beste pris på Nissin Di6for Nikon. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Specs: Vanlig blits, Ledetall 44.


Kurs om bosetting av flyktninger. KS avholder kurs i Bodø 13. Søte kuvertesker Hjertet er skåret ut i front, og er åpent uten plast foran Fyll de med drops, lovehearts, sjokolade, personlig beskjed til hver gjest eller noe annet! Jeg er usikker på hva jeg kan forvente, men lufting for at ikke .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg