tirsdag 23. august 2016

Naf oslo eu kontroll

Vi utfører EU - kontroll av bilen mens du venter. Bestill time til EU - kontroll hos NAF. På alle NAF -sentre utfører vi EU - kontroll for kjøretøy med tillatt totalvekt tonn og det er lik pris uansett drivstoff. Enkelte steder kan vi også . NAF har sentre over hele landet.


I tillegg til å utføre EU - kontroll , tilbyr NAF - sentrene en rekke tester som hjelper deg med.

Register din bil hos NAF og få gratis varsling om når skal bilen på EU - kontroll her. Fra Oslo : Følg Enordover, ta av mot Lørenskog (RV159), følg skilting mot . Jeg så at NAF annonserte for EU - kontroll til 4kroner og bestilte kontroll for min VW Bora. Men da jeg skulle betale regningen, ble jeg meget . Nå vil NAF reparere bilen din med egen verkstedkjede.


Naf Eu Kontroll - Finn firmaer, adresser, telefonnumre. Haslevangen i Oslo reparerer en bil som ikke bestod EU - kontrollen. Vet du når bilen din skal på EU - kontroll , hvor mye det koster og hva som.

Statens Vegvesen, eller hos NAF. Jeg skal inn til EU - kontroll med min bil til NAF på Ulven i Oslo i morgen. Har brukt de før, og det er ingen grunn til å tvile på at de vet hva de driver med. Informasjonen oppdateres minimum én gang i døgnet.


Tjenesten har en begrensning på 2oppslag i døgnet per IP-adresse. Fikk du hjelpen du trengte ? NAF mener den vil bidra til høyere sikkerhet på veiene. I prinisippet kan bilen kontrolleres på et hvilket som helst bilverksted som er godkjent for EU - kontroll. NAF fremstår som et godt alternativ, da de . Vi får ofte spørsmål om EU - kontroll – om alt fra frister til hvor kontrollen bør gjennomføres.


I motsetning til hva mange tror, er det ikke dyrere å ta EU - kontroll på et . NAF Senter Stavanger kan snart tilby reparasjon av biler. NAF , som åpnet sin første avdeling i Oslo i februar. Vi gjør et tydelig skille mellom EU - kontroll og reparasjon.


Noen som har erfaring med å eu godkjenne bilen sin hos NAF ? Tenkte det kanskje var greit siden det er et nøytralt verksted som ikke skal tjene . Med unntak av NAF , visste ingen av verkstedene om testen på forhånd. Linda Bø (30) fikk mangellapp på EU - kontrollen , og samtidig et pristilbud.

Blad Bil tok derfor med Lindas Peugeot 2til NAF -senteret i Oslo. Vi bruker Naf på eu kontroll og tilstandsrapport. Ikke alle kunder har like stor kunnskap om bil, og har kanskje heller ikke mulighet til å ha med seg kyndige . Vi startet med NAF -verksted i Oslo og Hamar, og etter det har NAF -sentre i. Etter en EU - kontroll , kan vi nå også utføre reparasjon, sier Bredal.


NAF Norges Automobil-Forbund. Det ble utført EU - kontroll på over millioner personbiler i fjor. I dag er 2verksteder og NAF -sentre i Nord-Norge offentlig godkjente for å kunne gjennomføre EU - kontroll , eller periodisk kjøretøykontroll.


Verksted fant syv feil på bilen til Roy Mathisen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg