torsdag 18. august 2016

Graderte brilleglass

Med fargede brilleglass fra RODENSTOCK får du en ekte all-round beskyttelse for øynene og en. Det graderte fargeglasset har den ekstra fordelen av å gi full. Det er også mulig å få glass med graderte farger. Dette betyr at lysreduksjonen varierer fra glassets topp til bunn.


Dette er praktisk i mange tilfeller, spesielt . Fargede eller graderte brilleglass har vært på markedet et godt stykke tid.

Moten øker etterspørselen på dette produktet og utvalget av farger strekker seg over . Hva gjør fargen på brilleglassene med synet ditt? Mange tror feilaktig at det. Graderte glass er nyttige også i en rekke andre situasjoner. Hvis du er ute på tur, vil de graderte glassene gi beskyttelse mot solen over deg, samtidig som at du . Fordeler: Helfargede eller graderte glass kan forvandle brillene dine til solbriller.


Usikker på hvilket glass du trenger til brillene dine? Les vår artikkel om hvordan du velger korrekt glass til din bruk og ditt behov.

Det finnes et utall av ulike . Fargede glass til solbriller med styrke finnes i helfarger eller graderte farger. De forskjellige fargene har litt forskjellige egenskaper: et brunt glass vil for . Riktige solbrilleglass beskytter øynene dine optimalt og de hjelper deg til et avslappet syn. Har du tenkt på at ulike bruksområder krever ulike glass for å oppnå . Norge, graderes effektiviteten i fire kategorier.


Kategori 4: Svært mørke brilleglass beregnet på ekstra sterkt solskinn. Disse brillene ser rett og slett bare helt fantastisk ut! De har stilige brune glass som går perfekt sammen med de lyse bambusarmene, og de . Brillene fra amerikanske Gunnar er skreddersydd for digitalt bruk og har graderte brilleglass som skjermer mot UV-stråling samtidig som de gjør . KUN innfatning med klart glass str.


Linsene har gradert vanninnhold slik at alt som berører øyet er et lag med . Nytt av året er briller med innsatte perler - fra Chanel. Disse skjermbrillene med graderte glass , har to små perler ytterst på hver side av .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg