fredag 12. august 2016

Impregnerte lekter

Impregnert rekker og lekter. Justert lekte 23xmm impregnert furu. Bufret Lignende Vareinformasjon.


Lektene kan brukes til å bygge vindskjerm på din terrasse eller et trendy espalier . Rekker, lekter og sløyfer, impregnert.

Først blir treverket CU- impregnert i klasse AB for deretter å bli Royalbehandlet. Lekter og rekker har i hovedsak rektangulært tverrsnitt og benyttes bl. Sløyfer mot undertak er et eksempel på bruk av impregnerte lekter.


Valg av dimensjon er avhengig av bruksområde og . Trelast for dette formålet benevnes som sløyfer, rekker og lekter. Har lagt lag mjuk takpapp (smelta med gassbrenbar), på ca 7mm til saman på eit flatt tak. Lekter CU- impregnert xmm - Hasås Lekter benyttes som taklekter for takstein eller til .

Det skal vera 36ximpregnerte lekter og . Alle impregnerte produkter fra Bergene Holm AS er klasse AB og beregnet for bruk over bakken. Kl AB er altså ikke egnet til bruk i jord. Lektene monteres i takets lengderetning, og er feste for takleggingen. Til å feste sløyfer og lekter må man bruke spiker . Leveres justert i fallende lengder, dvs at lengdene varierer. Det er levert og montert nye gavlstein, impregnert . Kledningen er Cu- impregnert (kobber) . Møre Royal brun impregnert lekter × mm.


Eksempler på produkter er: lekter , vannbrett, kledning, terrassebor altanrekker og tre . NS-EN 35 og Cu- impregnert konstruksjonsvirke. De vanligste og mest brukte dimensjonene er lagervare. Lager av ”stikker” i Skogfrøverkets kjeller.


Stikkene var lagd av impregnerte lekter ( X cm). De var kvesset i den ene (nedre) enden og innsatt med rødbrun m.

Furu høvlet i standard dimensjoner og impregnert til klasse AB til bruk over bakken. Er ikke styrkeklassifisert. Vær oppmerksom på at denne impregneringen ikke beskytter mot sopp, men mot råte.


Sjekk priser på lekter impregnert. Sammenlign priser i mer enn 3butikker! Kjøp lekter impregnert billig i nettbutikkene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg