onsdag 10. august 2016

Europris kjølebag

Praktisk og funksjonell kjølebag med regulerbare stropper. Bagen har hurtig tilgangsåping i lokket, frontlomme med glidelås, nettinglomme på siden. Her presenterer vi et utvalg av kjølebokser og kjølebager i forskjellige størrelser og modeller. Noen egner seg aller best til bruk ute i hagen eller på grillfesten, . Innsiden er kledd med aluminiumsfolie.


Legg i ønskeliste Legg til sammenligning. En kjøleboks som holder mat og drikke kald kan være din beste venn på glovarme sommerdager. Vi har testet fem ulike modeller. Mannen kjøpte, og jeg synes den var dyr. Men virker den så slipper vi å bytte kjøleelementer, da.


Her finner du våre aktuelle tilbud. Klassisk og praktisk kjøleboks som holder maten og drikken kald og god når du er på tur. Kjøleboksen rommer opp til liter. Her kan kjølebagen ved siden være en grei nødløsning om du har en boks fra . Kun seks av drikkeflasker er tette.


Drikkeflaske med gummitopp og sugerør. Fungerer etter samme prinsipp . Hei, etter å ha gitt opp min år gamle, dårlig isolerte kjøleboks er jeg nå på jakt etter. Jeg tenker å kjøpe meg en kjølebag til mesking, og tenker å kjøpe meg enten 24l eller 36l på europris. Forskjellen på prisen er jo bare 5- så. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer.


I stedet for kjølebag , kjøper du med deg tørris og en bøtte - vips, så har du kalde øl . Jernia er en faghandelskjede med et stort utvalg av kvalitetsprodukter, med hovedfokus på utstyr og løsninger til kjøkken, verktøy, hus og . Europris tilbyr egne festivalpakker med telt, sovepose,. HERDINS TEKSTILFARGE NR 7SVART Tekstilfarge for vaskeekte innfarging av naturfibrer. Velg temperatur etter vaskeråd: 3 eller grader.


Jeg kjøpte en ny kjølebag her om dagen, og vi skal bruke den i båten,. Denne kan lages selv, ofte av en kjøleboks.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg