fredag 26. august 2016

Tekstilrens sofa

Vi anbefaler at du rengjør tekstilmøblet 6-ganger per år. Jeg aksepterer bruk av cookies. Designet av Bolia Design Team. Dette produktet kan bare kjøpes i . Vedlikehold: Dusj på, la virke.


Flekker: legg på plast i 8-timer.

Del på facebook Del på Pinterest Last ned høyoppløst . Nyt sofaen din i årevis fremover! Funka godt på en gammel sofa. Få tak i en slik tekstilrens med børste og følg anvisningen på boksen. Så er det noen som har tips til hvordan man kan rengjøre sofa selv? Møbelforetninger har tekstilrens , et slags skum.


Til jobben trenger du for eksempel møbelpolish eller tekstilrens. Og når man har en sofa man vil ta vare på, er det veldig kjekt å ha dette vedlikeholdssettet for.

Løser raskt opp og fjerner fett og inngrodd smuss, matrester og andre vanskelige flekker på tekstiler. Etterlater en svak og frisk duft. Polstrede møbler sitt behov for pleie og rengjøring henger sammen med hvor mye du bruker møblet.


Den viktigste vedlikeholdelse er støvsuging. Med noen smarte vedlikeholdsprodukter på lur, har du alltid et ess i ermet når blåbærsaften havner på stueteppet, eller du oppdager en ketchupflekk på sofaen. Skulle du komme til å søle i sofaen eller miste et kakestykke i godstolen, så sørg for å tørke opp sølet før det får en sjans til å tørke inn i stoffet. Fjerner flekker som vin, sjokolade og ketchup på trekk som ikke kan vaskes i maskin, f. Må ikke brukes på fløyel, . Vanish Oxi Action Powerspray er det beste produktet til å fjerne flekker fra tepper og møbler.


Den er kraftig, med utrolig virkning. Her er rådene til hvordan du får bukt med de vanskelige flekkene på sofaen og andre tekstilmøbler, og hvordan du lager egne flekkfjerningsmidler. Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev og få de beste tilbudene rett hjem i sofaen.


Du får også direkte tilgang til nyheter, . TEXTILE CLEANER 3ml tekstilrens. Total Clean for rengjøring og flekkfjerning av tekstiler, skal ikke brukes på tekstiler eller microfiber som ikke tåler fukt. Tekstil rens for alle typer tekstiler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg