mandag 25. mai 2015

Ølkjøler i bakken

Sveiv frem en kjellerkald øl. For å fiske opp en boks fra bakken må du bruke sveiv, ettersom kjøleren ikke bruker noe elektrisitet. Det eneste du ser stikke opp av bakken er en liksom-flasketut med ølkork.


Hvor tøft er det ikke å ha en øl -kjeller gravd ned i hagen hvor du kan sveive naturlig kjølig øl rett opp av bakken ? Grav en grop i plenen, fyll Cool-Well med drikke, senk den ne og la bakken kjøle. Anbefaler den på det sterkeste.

Hatten har plass til to bokser øl , og du kan suge i deg de gylne dråpene uten å. Den kan lagre opp til flasker øl avkjølt under bakken ved hjelp av tørris. Han bygde et hemmelig kjøleskap for øl i hagen til huset hans. Ubrukt Eccol Ølkjøler (bokser) , graves ned i bakken og skal fungerere supert.


Fått i gave, lagert inne siden. Ikke tatt i bruk eller brukt noen . Det har lenge vært en gåte hvordan øl og vin på beste måte kan holdes kalde. Dette er en øl -kjøler for de som har dårlig plass i kjøleskapet.

Tenk at øl vokser opp av bakken. Noe grø mye død: I ukens Parsellprosjektet har larvene forsynt seg av kålen, men de første reddikene er . Underbakken er det tørt og godt. Her hygger vi oss og brygger vårt øl. Av og til stikker vi hodet frem og blir med på saker og ting.


Brouwerij De Halve Maan er et flere hundre år gammelt bryggeri, som holder til i den lille belgiske byen Brugge. Selve bryggeriet er det aller . Og hvorfor er det nøye å isolere den fra bakken ? Hele saken luktet i tillegg spylervæske. Tilleggs info: Den raskeste måten å kjøle ned øl på (også brus, div) er å. Ellers er kanskje det enkleste bare å grave et hull i bakken , legg en . Men i år vil jeg og resten av leiren ha kaldt øl , og lurte på om noen på forumet her. Grav et hull i bakken , og isoler dette med med en vanntett . Før du tar i mot utfordringen å brygge hjemmebrygget øl , bør du tilegne deg så mye informasjon som du kan.


Internett er full av forskjellige tips og ideer om hvordan man skal brygge øl. Mye av grunnen var at vannet fra takrennene gikk rett i bakken ved siden av huset . Det som stiger opp fra bakken er nemlig en skjult øl -kjøler!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg