onsdag 13. mai 2015

Coating bil

Når lakken er klargjort som nevnt over, legger du IPO Ultimate Coat med en Coating Skum-Applikator. Vi anbefaler at du bruker flere applikatorer på en bil. Quartz UK sett- Keramisk Coating gir en krystallklar, hard quartz-hinne utenpå. En keramisk coating som gir bilen et glansfullt og slitesterkt keramisk-belegg . Og hva er forskjell på voks, sealer og coating ?

Hvordan beskytter du lakken. Så hvilken lakkforsegling skal jeg velge til min bil ? Quartz UK edition fra CarPro er en keramisk coating som gir bilen et glansfullt og slitesterkt keramisk-belegg med minst mulig anstrengelse! Slik bevarer du bilen ren lenger med IPO Paint Protector . Drop Off holder i opptil år om bilen vaskes regelmessig på en profesjonell måte. Bilen skal inn til vedlikeholdsvask en gang i året for å opprettholde garantien.


Få det siste innen lakkforseglingsteknologi på din bil i dag!

Lakkforsegling bidrar til at bilen din beholder glans lenger og er lettere å holde ren. Jeg har en bil som er korrigert og behandlet med Carpro CQuest for litt over et år siden, lakken er pen og jeg ser bare et par små vaske riper. Voks eller Coating på hvit bil. SS og test av Drop Off keramisk coating - Show and. Vask av bil med coating innlegg 24.


Bufret Lignende Det norske klimaet er tøft for lakken. En bil -lakk blir utsatt for mye gjennom bilens levetid. Lakken blir daglig utsatt for påvirkning fra sol, trafikk.


Spavask, finpolering med primer samt lakken beskyttes med Gloss Coat forsegling. Guide til hvilken lakbeskyttelse du bør vælge, når bilen skal forkæles. Læs mere om produkterne her: . Har jobbet med biler både med og uten ditec behandling, . VESTLANDETS STØRSTE BILPLEIESENTER. Vi gir deg nybilfølelsen – hver gang!


Det aller råeste innen bilpleie. Drop Off keramisk lakkbeskyttelse brukes obligatorisk på alle nysolgte biler i av merkene: Ferrari, Bentley, Maserati, McLaren med flere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg