mandag 18. mai 2015

Flenseverktøy biltema

Publisert med tillatelse av elevene. La nye rør fra torpedevegg og bakover . Verktøy gis bort - Annet selges innlegg 22. Flensing av bremserør hvor kjøpe nipler osv - Serie. Hvorfor ikke lage nytt kobberrør hele veien?


Forum › Teknisk › Teknisk Bufret 12.

Flere resultater fra bimmers. Rapporter et annet bilde Rapporter det støtende bildet. Biltema sitt verktøy å lage . Det flenseverktøyet de har på biltema har ikke vi fått til å fungere noe særlig, så en kamerat har kjøpt seg et skikkelig flenseverktøy likt det de . Har brukt biltema sine kobberrør og flenseverktøy flere ganger aldri hatt problemer med det.


Har flensa mot stålrørr og brukt de orginale . Har kjøpt kobbelnikkel rør på biltema , samt div. Men skjøtestykket fra biltema er ikke for . Det har fungert helt greit.

Forumindeks › FrantzenRacing › Teknisk Bufret Lignende 8. Jeg har alltid lånt flenseverktøy på jobben. De ble ikke godkjent hos biltilsynet. Alfa Romeo › Teknisk Bufret Når det gjelder bremserør så er det en smal sak å skifte selv, kjøp det beste flenseverktøyet på biltema (koster vel en 7-8kr) og rustfrie rør på metermål . Varmepumpe verktoy, vakuum pumpe, vakuum måler digital, flense-verktøy manometersett Selger en vakuumpumpe . Stål røra er vanskelig å flense viss du har f. Dersom du har flenseverktøy for å lage dobbelflens, som er kravet, og er sikker på at rørene og niplene . Så ikke stress med innkjøp av flenseverktøy etc om det da ikke senere vil bli behov for store rørjobber. Det billigste flenseverktøyet fra biltema er . Det krever litt utstyr men det koster ikke allverden for ett flenseverktøy og en rørkutter på BT. Du får en rørkutter og flenseverktøy forholdsvis billig hos f. Meget fornøyd med noe så enkelt som flenseverktøyet til bremserør, ser jalla ut men . Har du flense verktøy så du kan lage fine ender på røret til montering av . Kjøper du deg 10m med bremserør på biltema , nipler og bremserørverktøy, ja så kan . Er det lett å lage flenser selv?


Evt tips til flenseverktøy ? Tror jeg prøver det først, så kan jeg evt. Jeg ser jo at det står at det kan brukes på tynnvegga stål, så det vil vel .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg