tirsdag 19. mai 2015

Pakning vannlås sluk

Blücher pakning til vannlås type 502. Forøvrig koster en komplett pakke med vannlås , rør, pakninger og slikt for to servanter 1kroner hos . Start med å skru av vannlåsen , koppen som henger under vasken. Sjekk at pakningen , eller o-ringen sitter som den skal rundt koppen før.


I vask, toaletter og sluk. En dryppende kran kan koste deg dyrt i vannforbruk, og tette sluk og vasker er både. Her er produktoversikt for produktene til Purus. Konsernet arbeider med gulvsluk, gulvrenner, . Ta av gulvrisen og rens sluk og vannlås. Vannlåsen bør renses jevnlig.


Det er lurt å rense vannlåsen under vasken med jevne mellomrom, slik at du unngår tette rør. Rørlegger Anders Fossen fra Jørstad KTL, viser deg hvordan. Multi- vannlåsen kan monteres i alle sluk som passer . Purus Jotis boligsluk av type K- og KS og 3. Beregnet for bruk der det er mulighet for at . Skal en vannlås tørke ut, skal sluket stå ubrukt i lengre tid. Da vil det kunne sive opp luft mellom pakningen.


Innvendig diameter, mm. Emballasjemål, x x cm. Generell kjøpsinformasjon. Bufret Lignende På kjøkken og bad er det nødvendig og foreta enkel rens av sluk og avløp med jevne mellomrom.


Under risten er det en topp og under der en kopp som fungerer som vannlås. Reparer lekkasjer ved å stramme muttere og skifte pakninger. Ved rensing av sluk , kontroller at spalteåpningen i bunnen av sluket ikke er tilstoppet. Internett sier jeg må rense vannlåsen , så jeg løfter opp slukristene , men. Montér vannlåsen med et lett trykk og vridning mot slukets stoppring.


Sørg for at vannlåsens pakning tetter godt mot sluket for å unngå luktproblemer. I mange bad oppstår denne lukten fordi man etter å ha renset avløpet ikke har klart å feste pakninger eller sette tilbake vannlåsen i sluket godt . Pakken inneholder gulvsluk , vannlås for lav sluk modell , deksel, pakning og en skrudd klemring. Lav modell gulvsluk kan brukes med Vieser forhøyningsring, . Avløpsåpner fikser tette sluk på 1-2-3.


Rense sluk , vannlås og sil. Sluket må renses jevnlig, hvis ikke fylles det opp med hår og smuss. Når sluket står i lange perioder uten vanntilførsel for eksempel i . Bufret Spar penger på rørleggingen med vårt sortiment av rimelige bunnventiler og vannlåser ! Vi har bunnventiler og vannlåser til alle våre servanter.


SETT SAMMEN DELENE Rørene til vannlåsen settes sammen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg