torsdag 7. mai 2015

Epoxylim til plast

Det er riktig som Steinar påpeker. Epoxy holder ikke på plast. Epoksylim hører til blant de virkelige tungvekterne når det gjelder limevne. Det kan brukes på stort sett alle harde materialer, for eksempel . Velegnet for å feste detaljer og reparere plast , .

Det meste kan limes og repareres - f. Et hurtigherdende, transparent, 2-komponent epoxylim av høy kvalitet med ekstremt. Limer IKKE feteplasttyper som polyeten, teflon osv. Passer i en fugsprøyte og er klar til å brukes uten å blande.


Her tilbyr vi et vidt spekter av resiner med herdere. Trykk deg inn på de forskjellige typene for informasjon om de enkelte. Et stort utvalg kompositt og lim.

Vi har spesiallim for liming av tre mot tre, tre mot andre materialer som MDF, gummi, metall og plast. Reaksjonsfremmer for superlim. Et meget sterkt og hardt lim. Tørker fort og er veldig enkelt å bruke.


Sikadur-er et meget sterkt, tiksotropisk 2-komponent epoksybasert konstruksjonslim i patroner. Universallim, kontaktlim, trælim, superlim epoxylim. Passar i en fogspruta och är klar att använda utan att blanda.


Förpackning: Spruta ml. Supersterkt epoxylim til metal, sten og marmor. Meget høy bestandighet mod. Dette høytytende reparasjonslimet er perfekt for oppgaver der det kreves.


Limfugen er vannfast og bestandig mot . Voksrester på detaljer av gummi, vinyl og plast. Når skal jeg begynne å vokse min nye . Flasker: Som regel i plast , inneholder som regel tyntflytende lim, noen.

Patroner : Som regel i plast , ment for bruk med patronsprøyte, også kalt . Rørene ble limt sammen med to-komponent epoxylim (hurtig-epoxy), og etter. Lim Stabilit Express epoxy 30g. En medelviskös 2- komponents epoxy som.


Anvendes til limning af metal, hård plast , porcelæn, beton, glas, sten etc.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg