fredag 29. mai 2015

Biltema tinnsuger

For oppsuging av smeltet tinn, perfekt når man skal løsne fastloddede komponenter. Tinnsuger med effektiv sugeevne, utside av plast og aluminium. Bruksanvisninger og dokumenter. Lödpennor, lödset och lödningstillbehör för hemmafixare och verkstäder.


Foruten loddepenner og loddestasjoner fra Cocraft og Weller finnes i sortimentet også tinnsuger , avloddingslisse, flussmiddel, loddetinn, loddestativ og et . Angående avloddingslisse vs.

A great many people think . Mulig å lodde vekk USB modul fra hovedkort ? Hjelp til kjøp av loddepenn og byggesett - Elektronikk. Rapporter et annet bilde Rapporter det støtende bildet. Clas og Biltema til et tosifret antall tusen for profesjonelt. En tinnsuger er et lite rør med et stempel og en fjær.


Selv har jeg to weller stasjoner og en merkelig stasjon med innebygget tinnsuger , den er helt genial! Nybegynnersett innlegg 12.

Hvilken Wii-chip skal jeg velge? Flere resultater fra freak. Biltemas loddestasjon til 49- tror jeg og er grei.


Så trengs et stativ til å ha den i, stålull for rensing av loddespiss, tinnsuger og loddetinn. Men det er å foretrekke med en skikkelig tinnsuger. Rekylen i tinnsugeren får sugespissen til å slå løs små loddeland. Jeg har ikke prøvd Biltema eller Clas Ohlson sine, men ikke kjøp Jula sin . Da må du dunke av det gamle tinnet, eller bruke tinnsuger. Den tynne loddetinnet du får på biltema funker finfint.


Prøvd en gang ellers helt nytt og ubrukt. Loddebolt og loddetinn, samt tinnsuger og evt avloddingslisse. Der har de diverse utvalg. W, loddestativ Helping-Han tinnsuger og loddetinn. TEKNISKE DATA: Loddepenn, konisk spiss.


Tennsug lady quota in train. Reservespiss, loddetinn, tinnsuger og loddeboltstativ. W loddebolt og tinnveke(har begge deler på Biltema ).

H05RR-F med jordet støpsel. Jo, loddebolter fra Biltema og . Eltek har både loddelisse, og muligens også tinnsuger , samt nødvendige .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg