mandag 11. mai 2015

Kobber bruksområder

Det er et stabilt, lite reaktivt metall som er lett å bearbeide. Det er rødbrunt og er det eneste fargede metall ved siden av . Verdens kobberproduksjon er dominert av Chile, en tredel av alt kobber som. Kobber har hatt og har en rekke forskjellige bruksområder og applikasjoner, . De eldste funnene er gjort i Lilleasia. Her ble det laget perler, nåler, .

Bronse er fellesbetegnelsen på en gruppe kobber -legeringer. Opprinnelig ble betegnelsen brukt på kobber -tinn-legeringer, men har etter hvert gått over til å bli. Vårt utvalg av andre metaller inneholder først og fremst kobber og messing. Men også metallene sink, nysølv, bronse, bly og tinn.


Les mer under de respektive . Vi styrker vårt fokus på kobber. Astrup er godt kjent som . Kaffekjelen av kobber blir .

Fant rene kobberklumper i naturen. Første metallet menneskene tok i bruk . Viktigste bruksområder :Elektriske ledninger, radiatorer og i . Telekabel ( kobber og koaks), Svakstrømskabel innendørs - Kobber , Telekabel, IVXI (- par) Halogenfri skjermet parkabel, IVXI (- 1par) Halogenfri . Geberit Mapress Kobber fitting med hvite pressindikatorer. Mange rørleggere foretrekker fremdeles kobber.


Norge søkte EFTAs overvåkningsorgan ESA om unntak fra forbudet mot bruk av kobber til essensielle bruksområder som desinfeksjonsmiddel i . Forhindrer fastrusting og fastbrenning. STRATUS 4er anbefalt for generelle til vanskelige skjæreprosesser i fri skjæring av stål, lav- og høylegert stål, aluminium og kobber. Bruksområde : bremser, eksossystem, plugger, motorbolter, batterier etc. Etter gull, kobber og sølv er tinn det tidligst kjente metallet. Gulvlampe med polert kobber og sort tekstilskjerm.


Premium er en lampeserie fra LEDS-C4. Presstilkoblingssystem med presstilkoblinger av kobber og rødgods testet i henhold til DVGW-regulering W 5med DVGW-testmerke, og kobberrør i henhold . På grunn av sin spesielle kjemiske og fysiske egenskaper , har kobber en rekke bruksområder i slike omfattende områder som industri og landbruk. Hylle på hjul med mange bruksområder - som avlastningsbor til oppbevaring, som serveringsvogn, på badet etc.


Multimar har derfor konsentrert seg om to bruksområder for Martic, som.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg