tirsdag 19. mai 2015

Vann kommer opp fra sluk i kjeller

Kloakklekkasje eller vannlekkasje i kjeller. Kommer det vann opp av sluk i kjelleren , kan innsiget reduseres eller til og med stanses helt ved å . På eldre boliger er det stakepunkt på bunnledningen under kjellergulvet. Kloakken kommer ut på vaskerommet i kjelleren ! Noen få år før vi kjøpte gravede de opp og byttet vann og kloakk inn til huset og betongrøret for kloakken var gjennomgrodd av .

Når vasken på badet står på lenge kommer det også vann opp av dusjsluket. Her var rør fra sluk i kjeller tilnærmet helt tette. I beste fall tørker du opp vannet og får renset sluket før det skjer noe. Tette rør kan bli kostbart om du prøver å ordne opp uten at du vet hva du driver med. Ansatte som jobber under bakken og kommer i befatning med det.


I verste fall er det tett i kjelleren , eller i hovedavløpsrøret som går ut . Da kommer du nok ikke utenom å ringe rørleggeren.

Da flommer vannet opp av sluket , og utover gulvet. Enebolig med vaskerom i kjelleren ? Slik forhindrer du at kloakk og avløpsvann flommer opp i kjelleren hvis. Utbetalingene har økt de siste årene, og i år kommer de trolig til å bli høyere . Når sluket klukker er det noe det vil fortelle deg. Likevel vil vannet gjøre mer skade enn bakteriene i kloakken, sier fagsjef.


Myndighetene må få opp øynene for dette hverdagsproblemet for folk. Kommer du hjem til en oversvømt kjeller , bør du straks varsle forsikringsselskapet ditt. Folk er fortvilet fordi kloakkvann har strømmet inn i kjeller eller underetasje, sier. Ofte må lettvegger rives og bygges opp igjen, sier Løkken.


Hvorfor kommer kloakken opp i kjelleren ? Lettesete vei er normalt opp av sluk i kjeller , dette fordi det er det laveste åpne. Vannet velger den letteste vei. Har røret dårlig fall, er det lett at vannet renner ut mens papir og slam blir liggende igjen.


Når vi skal tømme badekaret kan det virke som vannmengdene blir for store for sluket og vannet kommer opp igjen. Men dersom man skal sette opp nye innretninger på gårdsplassen, som.

Vurder tilbakeslagsventil i sluk i kjeller , for å unngå at vann kommer. Har du fått vann i kjelleren ? Er man riktig uheldig kommer også kloakkvannet opp gjennom baderomssluk og toalett. Tette sluk er ikke bare irriterende når man har vasket opp eller er ferdig i. Dersom rørnettet overbelastes kan kloakk og avløpsvann strømme inn i kjelleren din.


MÅ VASKES I BLANT: Hva gjør man om det kommer vonde odører fra. I noen hjem finnes det rør som aldri blir brukt, for eksempel i en kjeller. Og når du kommer hjem kan du la varmt vann strømme gjennom sluket en stund.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg