torsdag 28. mai 2015

Tvangsblander utleie

Vi tilbyr utleie av blandemaskiner, mørtelvisper, mørtelblandere og tvangsblandere for arbeid med sement og mørtel. Hos oss kan du leie blandemaskiner for . Tvangsblander , l, 1-fas, kW. Driftsikker og robust tvangsblander.


Ta kontakt i dag ved behov! Baron M3gir deg all den kraft og effektivitet du har bruk for.

Med en særdeles kraftig motor på hele 4KW er M3i en klasse for seg. En overlegen tvangsblander. Har hjul til enkel flytting, til tross for at den kun veier kg som tom. En betongblander som er praktisk til å støpe ringmur o. Kraftig tvangsblander med 2KW motor, for blanding av mørtel og betong. Enkel å rengjøre med systemet Easy Clean.


Under varemerket Cramo drives det utleie av maskiner. Utleie av Soroto tvangsblander.

Estimert pris per døgn: kr 3eks. Bygget på WordPress av Smart. Ved timeleie er timer minimun. Klart du kan leie verktøy av MAXBO. MAXBO leier ut flere typer spesialverktøy slik at du ikke behøver kjøpe dyrt verktøy til bruk en sjelden gang.


For kjøp av utstyr eller spørsmål. LEIE TVANGSBLANDER MIX RAM SN: image. Beholderkapacitet: liter. Blandekapacitet: liter. Vi leier ut tilhengere til personbil i flg.


Leietaker er selv ansvarlig for . Austevoll utleie As, Austevoll. Betongblander, 1-fas 1liter. Stavvibrator, elektrisk Ø . Kontakt oss for et uforpliktende.


Annet utstyr til leie : Alt til gulvsliping. Her på Mascus kan du selge og kjøpe brukte .

Mangler du utstyr til eget prosjekt kan du leie dette av oss. Utstyr for utleie , Pris dag, Pris helg. Har dessuten utleie av minigraver og tvangsblander (betongblander). Satser på å være servicevennlig og prisgunstig, slik at kunder kan få løst sine problemer .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg