fredag 22. mai 2015

Marmor sofabord rundt

Endast ett fåtal kvar i lager! Sofabord finnes å kjøpe online på Room21. Understell i rustfritt stål, sort- eller hvitlakkert stål . Er du på jakt etter sofabord vil du finne salongbordet for deg hos A-Møbler.


Stort utvalg sofabord og hjørnebord i ulike design og størrelser.

Vi har stort utvalg av sofabord til stuen i ulik design og størrelse. Midtown sofabord - 100x1- Hvit marmor. Carrie er et elegant sofabord i et minimalistisk design. GRUNNER til å gå for marmor på kjøkkenet – fra Bo Bedre. Dette sofabordet er røft, . Vi har sofabord i ulike størrelser, fasonger og farger slik at du enkelt kan finne et sofabord som passer perfekt i din stue.


Suppler sofagruppen med et flott sofabord som oser av stil. Bordplate i hvit, sort eller grønn marmor.

Se vårt utvalg av sofabord i spennende design. Pris med grønn marmorplate kr. Ascot rundt sofabord – Ømanufacturer logo. Pladen ligger løst på stellet (glider ikke rundt pga vægten), og kan bruges som plade . Se Skeidar sitt store utvalg av sofabord til stuen i ulike priser og stilarter.


Rundt sofabord med sort bordplade. Sidebord Androgyne side table hvit marmor. Find dit nye flotte sofabord til gode priser blandt det store udvalg hos ILVA online. Hvid marmor og stel i sortlakeret metal. Arctic sofabord fra Kleppe Møbelfabrikk AS, i hvit marmor og børstet stål.


Skøn rundt sofabord fra Eilersen fremstillet med en dekorativ marmor bordpladen som er modstandsdygtig overfor ridser og afvisende overfor vand og olie. Et elegant sofabord med marmor plate i flere farger, ben i hvitt sort eller rødt. Bordet har også mulighet for å feste et rundt brett i ask opp fra et . Du finder altid et billigt sofabord - vælg mellem mange design. Køb online eller via Click.


Vi tilbyr sofabord og hjørnebord i mange størrelser.

Materiale: Gullfarget metall og marmor. Til et stilrent hjem, hører et flot sofabord , og her hos IDE. Gå til Skal jeg vælge et rundt eller firkantet marmor sofabord ? Udover at sofabordene findes i. Ta en titt på det enorme sortimentet av tradisjonelle og moderne salongbord og sidebord! Du kan velge mellom enkeltstående bord og grupper av bord. Accent sofabord , 75xcm.


Fremstillet hos Fritz Hansen. Jungle sofabord fra Nordal med marmoreret bordplade i brunlige nuancer, gylden metalstel med 4.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg