mandag 11. mai 2015

Lang stakefjær

En propp som har satt seg fast nede i røret, kan fjernes med en såkalt stakefjær. Den består av en lang snor, laget av fjærstål, med en kule . Fjærene leveres på stående rammer med hjul. Robust stakefjær med CU og sonde integrert i front av stakefjæren. Fjæren er montert i enten vertikalt eller horisontalt stativ som gjør den enkel å bruke.


Hvis det er en propp av et eller annet som har dannet seg nede i røret, kan en stakefjær være et alternativ.

Disse kommer som en lang remse . STAKEFJÆR : Denne stakefjæren kan føres inn i rør for å løsne opp. Stakefjær 2meter lang selges. Profilinformasjon om selgeren. Populæritet, Høyeste pris, Laveste pris.


På lager - Levering fra dager. Hadde ikke lengere stakefjær til å stake lengere. Jeg vet ikke om du får tak i så lang og smal stakefjær , trekkefjærer vet jeg finnes i laaange . Vi prøvde stakefjær først, uten resultat.

Prøvde så en vanlig støvsuger slik som Paeltz over her, og da løste problemet seg, ut kom en sokk. Tok av slangen ved toalettet og på septiktanken og prøvd med stakefjær fra begge ender, uten hell. Slangen er ca 5-6m lang og papirproppen . Så jeg kjøpte en av disse avløps og rørrenserer på Clas. En slik lang brei metalltråd som du fører ned i røret. Jeg kjøpte stakefjær , men jeg skjønner ikke så mye av det.


Kommer ann på hvor lang tid de bruker vil jeg tro. Kjøpte ei stakefjær (i grunn bare noe billig dritt på Clas Ohlsson) og staka. Virker det fortsatt tett, kan du kjøpe en enkel stakefjær i jernvarebutikken.


Lekkasjer inne i kjøkkenskap blir ofte ikke oppdaget før etter lang tid . Meget fleksibelt kamerahode for de mest utilgjengelige rørene, lang modell. Passer til standard stakefjær. Lengde er 2mm inklusiv 1mm stålfjær. Zalo (dvs. en god og lang sprut) for sikerhet skyld.


Glassfiber stakefjær med kobberleder i stavens kjerne. Sondekabelen har en kjærne . Opp til meter stakefjær. TVL og kraftig justerbart.

Flir VS( lang fokusdistanse). Rørleggere bruker rensebånd eller stakefjær for å få proppen til å løsne. Det finnes en variant som består av en lang spiralfjær med håndtak . Har prøvde å stake den ut med en lang stiv trekkefjær som elektrikere bruker, men det går ikke!


Jeg ville forsøkt en stakefjær til avløp.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg