torsdag 28. mai 2015

Plumbo (band)

Bufret Lignende Offisiell Hjemmeside. Så ble han reddet av et ølglass. Bestill på sms: Send kodeord cd plumbo til.


PLUMBO I god tradisjon følger bandet opp slagere som Møkkamann, Ola Nordmann og . Nå er gutta klare med sitt femte album, som har fått tittelen . Plumbo Konsert Julebordshelg.

Ble med på minicruise med et av Norges mest populære band ! Vi er bare et band fra bygda som ikke er vant til å være her på sånne store tilstelninger, sier han . Dette sørger for en hyggelig salgsstatistikk, med flere gull -og platinatrofeer for bandet. Det mye omtalte bandet fra Vestfold fikk flest stemmer under kveldens delfinale i Melodi Grand Prix. NRK hadde godkjent vinnertalen på . KEIPSTEIN, Karmøys eget folkrock band sørger for oppvarming og kjempestemning i teltet!


Når to so store band slår seg ilag og samarbeider, er teorien at det ikke blir dobbelt so . Profile: Norwegian pop- band from Sande and Holmestrand in Norway.

Et feststemt publikum tok i mot Lars Erik og de andre med høylytt allsang og . Gutta i bandet sa, ser deg på første buss hjem, for de trodde ikke jeg ville holde . Etter at Wild Willys Gang har spilt lørdag 7. Den tyske vokalisten frontet Accept før han dannet sitt eget band U. Bandet er inspirert av Guns N`Roses, . Nå gjentar bandet med en ny livekonsert fra vokalistens stue fredag 17. The three-piece band consists of Lars Erik Blokhus (vocals, guitar), Tommy Elstad . Hvorfor har en prismottaker behov for det . Katalogen av egenskrevet musikk er blitt soli noe som er upåaktet med tanke på at bandet startet opp som ett rent coverlåt band. Det legges opp til dans i Karlsøy. PLUMBO til Sunnfjord Vinterfest i Førde laurdag 15.


Det ikoniske navnet er et synonym for hva bandet har å by . Eller kanskje heller gjøre som sidemann Rakvaag . Vi kjører i gang kvelden med et band fra Harpefoss i Sør-Fron. Med tekster som handler om biler, øl, . Storefjell Høyfjellshotell lør. Vi har rett og slett for mange låter vi ikke kan utelate, sier bandets.

De har enorm energi på scenen og gir 1 til publikum. I år var de det første bandet jeg ringte. Det svingte voldsomt rundt dem på Øya, de har stor spilleglede, ny vokalist og et tøffere lydbilde enn før.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg