onsdag 27. mai 2015

Montere skroggjennomføring

Legg en ring med Sika også på selve skroggjennomføringen , slik at det tetter godt når den monteres. Til tetting og liming er Skikaflex 2Hvit egnet, men til . Taktmann Geir Tørmoen er blant dem som kanskje oftest ser følgende av dårlig vedlikehold av skroggjennomføringer. Han viser oss to bilder fra . Har montert ny skroggjennomføring under vannlinja.

Fikk nå litt dårlig samvittighet om fremgangsmåtener riktig. Brukte sika 2på begge sider, . Verktøy for å montere ny skroggjennomføring i. Montering av skroggjennomføring og ekstra offeranode innlegg 20. Riktig prosedyre for montering av.


Skifte skroggjennomføringer - Båtforumet. Flere resultater fra baatplassen.

Spør ekspertene › Vedlikehold og praktiske tips Bufret 24. Skal skifte alle skroggjennomføringer , inkludert ekkoloddsvinger og logg. Er litt i tvil om bruk av Sika evt.


Noen anbefaler å ikke trekke til . En beskrivelse av hvordan vi gikk frem når vi byttet ut skroggjennomføringene . En skroggjennomføring representerer et kritisk punkt på ethvert skrog. Svikter en skroggjennomføring , ser sjøvannet raskt sitt snitt til å flomme . Det er ingen forskjell om du monterer en gjennomføring i metall eller kompositt. Vi bruker cookies for å gjøre ditt besøk på Watski.


We placed Fryd at Skattøra marina in Tromsø. The goal was to change all the through hull fitting. Trudesign sitt verktøy er det første som lar deg montere en skroggjennomføring uten å være personer. Det trengs ingen som holder igjen på utsiden. Med denne kan du enkelt montere gjennomføringen alene.


Hindrer at gjennomføringen roteres når mutter skal . TruDesign verktøy for montering av skroggjennomføring.

Skroggjennomføring som er de eneste som er produsert av polymer og godkjent av IMCI. Komplett sett med skroggjennomføring og plugg i messing. Denne kan også brukes på en husvegg, men det er da ofte hensiktsmessig å montere den på en liten plate som igjen skrus .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg