torsdag 14. mai 2015

Dorullholder med sugekopp

Festes på glatte overflater. Toalettrullholder i krom utførelse og med sugekopper på baksiden. Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme.


MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser! Plasser toalettpapiret akkurat der du vil!

Rustfri holder som festes med to sugekopper. Kjøpte slike med sugekopper. Tre ganger i løpet av siste ti år. De to første gangene var på Europris, og en jeg ikke husker navnet på.


Er dette ekkelt, eller er jeg prippen? Div til bad på fliser innlegg 15. Flere resultater fra forum. FRITTSTÅENDE TOALETTPAPIRHOLDER FIRKANTET FOT.

TOARULLHOLDER SQUARE SELVKL MA . Holder til toalettrullen, montering med sugekopp på glatt vegg. Baderomssett KVIBILLE hvit plast. Her finner du stort og smått til baderommet - hyller, dusjmatte, tannglass, såpedispenser og annet. Praktisk og klassisk toalettrullholder i tre materiale. Kan enkelt plasseres på badet for en ryddig og pen oppbevaring av toalettrullene.


Svarer vanligvis innen tre timer. Profilinformasjon om selgeren. To plastikk sugekopp knagger og dorullholder fra FINN.


Kan ikke skru i veggen her da vi leier og det er fliser på veggene. Stilren toalettpapirholder av børstet stål. Med selvklebende tape for enkel . Vipp Krok med sugekopp.


TOALETTRULLHOLDER SQUARE SELVKLEBENDE MATTBØRSTET. Muligens er mange har trodde at .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg