onsdag 20. mai 2015

Dagskort undergrunn london

Vær smart, kjøp kort på Ticket Service, så slipper du kø og treige . Bayern München vs Augsburg tir. Manchester United vs Derby. Dette fungerer på buss, lokaltog og undergrunnen.


Bufret Lignende Ta deg tid til å studere det geniale rutekartet for undergrunns - banen, så går det som en.

Kjøpte dagskort for de dagene vi skulle ha i sentrum, og fikk til og med et plasthefte til å ha dem i. En fordel å sette seg inn i fargekodene for undergrunnen. Er det kun dagskort som gjelder der nå? Må man kjøpe ny billett selv om man må skifte linje på reisen? Skal ta tube fra sone tre, men må bytte en gang før . Pleier da å kjøpe dagskort ,men lurer litt på om jeg skal skaffe meg et Oyster Card.


Noen her som har brukt det? London , busser, tube etc.

Anbefaler også å kjøpe dagskort med undergrunnen om du skal. Det å slenge seg på en undergrunn eller en buss i en fremmed by kan være skremmende. Du kan også kjøpe dagskort.


Tips : Kjøp dagskort på undergrunnen , det er mye billigere enn å . LONDON UNDERGROUND: Tuben bringer deg raskt og greit rundt byen. Våre erfaringer viser at det var overraskende enkelt å ha med barnevogn på undergrunnen. Ta undergrunnen hele tiden? De fleste har vel kanskje dagskort ? Det er enkelt og greit å bruke, du kan kjøpe f. Reiser du så mye at du kommer opp i prisen for et dagskort , slutter.


Ta for eksempel undergrunnen til Green Park og gå gjennom parken til . PS Dagskort på undergrunnen var kjempelurt, vi tok den att og fram ganske . Med dagskort kan dere også ta bussen så mye dere vil i løpet av dagen. Vi bestemte oss for å kjøpe dagskort på undergrunnen og tok denne til hostellet. Jeg vil alikevell anbefale alle å kjøpe seg enten et dagskort eller enda . Det finnes dagskort , klippekort og flerdagerskort til dette raske toget som farer.

Brukte hotellet til å bare sove. Kjøpes dagskort eller flerdagskort er det den rimeligste måten å forflytte seg på. Undergrunnen er et effektiv fremkomstmiddel. Det kostet oss faktisk 39£ .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg