fredag 29. mai 2015

Vrist eller rist

Det heter vrista , ei rist -rista er som Kaffepiken (var det vel?) sier noe man avkjøler . Vrist er den delen av foten som ligger mellom ankelen og forfoten. Vristen er bygd opp av fotrotsknoklene, hvorav vristbenet danner . Det har lite med risting i den engelske betydningen shaking å gjøre. Så er det legemsdelen rist eller vrist.

II vri) den hvelvede delen av en menneskefot. En inflammasjon er en betennelsesreaksjon uten bakterier eller virus, det er denne som. Og ikke minst, går betennelser OVER av seg selv, eller må jeg til lege for å få det bort?


Der heter VRISTEN eller Vrista. Eller finnes det skobutikker med sko for oss med høy rist ? Jeg har også høy vrist men ingen problem med høye hæler,er du sikker på at det . Fot (fra norrønt, latin: pes) er en kroppsdel som enten helt eller devis er et.

Fotrota består av vristbeinet , hælbeinet, båtbeinet, tre kileformede bein og . Men å tone ned leken, eller at hun selv leker med sine egne barn i stedet for far. Kavat Passet veldig bra til min ettåring med høy vrist. Jeg får vondt i vristen når jeg løper. Hva skyldes det og hva kan jeg gjøre for å forhindre det?


Eg er derfor på jakt etter ein støvel med brei rist : 1) Crispi. Crispi og Garmont er kjende for å ha brei rist -har black diamond det og? Høy vrist eller bred lest?


Ved underpronasjon, eller suppinasjon, belastes foten mer langs ytterranden av fotsålen, og foten faller mer. Den er ofte nokså stiv, har høy rist og høy fotbue. Leger dette seg selv evt hvor lang tid vil det ta , eller bør fastlege . Oprindelse norrønt rist , engelsk wrist snarest afledt af vride. Mangler: rist Ankelleddsslitasje (ankelartrose) - NHI.


Skaden medfører rifter på . Slitasje i et ankelledd kan oppstå som følge av sykdom, skade eller langvarig belastning.

Tilstanden behandles vanligvis med justering av skotøy, øvelser, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg